Nintendo: "Θα κυκλοφορήσουμε next-gen κονσόλα μέχρι το 2099"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Nintendo: "Θα κυκλοφορήσουμε next-gen κονσόλα μέχρι το 2099"

Nintendo: "Θα κυκλοφορήσουμε next-gen κονσόλα μέχρι το 2099"

Βρίσκεται σε διαδικασίες προετοιμασίας, αλλά ακόμη είναι νωρίς.

Η Nintendo ανακοίνωσε στους επενδυτές της ότι συνεχίζει να δουλεύει πάνω στην κατασκευή μιας νέας κονσόλας που θα διαδεχθεί το Nintendo Switch, αλλά δεν είναι έτοιμη να μιλήσει με συγκεκριμένα δεδομένα.

Στο Q&A που έγινε με τους επενδυτές, σε ένα slide της παρουσίασης, η Nintendo είπε στους επενδυτές ότι θα κατασκευάσει μία ολοκληρωμένη next-gen κονσόλα, με hardware και software, η οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2099. Μάλιστα η διοίκηση της Nintendo εξήγησε ότι το Switch βρίσκεται στο μέσο του κύκλου ζωής του, συνεπώς η επόμενη κονσόλα θα κυκλοφορήσει μετά από καιρό. Προς το παρόν υπάρχουν εσωτερικές συζητήσεις στην Ιαπωνική εταιρεία για το concept και το πότε θα λανσαριστεί.

250 εκατομμύρια λογαριασμοί, μικρό το ποσοστό συνδρομητών
Η  Nintendo ανακοίνωσε ότι το Nintendo Switch Online έχει 250 εκατομμύρια accounts. Τα 32 εκατομμύρια εξ αυτών είναι συνδρομητές. Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη παρουσίασή της, η Nintendoδ

Το Nintendo Switch έχει σημειώσει 93 εκατομμύρια πωλήσεις. Το Switch OLED έχει πολύ μεγάλη έλλειψη αυτή τη στιγμή, λόγω της απουσίας των ημιαγωγών. 

Συζητήστε για το Switch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 24) 05/11/2021 21:25
Εντάξει, μέχρι το 2099 έχει λίγο μέλλον ακόμα :P
#2 MrZisis (Level 2) 08/01/2022 08:48
Λέτε να το προλάβουμε;;;