Ένα νέο Nintendo Switch Lite θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Ένα νέο Nintendo Switch Lite θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Ένα νέο Nintendo Switch Lite θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Θα έχει μπλε χρώμα.

Η Nintendo ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Nintendo Switch Lite μπλε χρώματος.

Η νέα έκδοση με την επιλογή ενός πιο φρέσκου χρώματος θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου με τιμή στα 200 δολάρια. Η Nintendo θα λανσάρει το μπλε Nintendo Switch Lite μαζί με το Miitopia, την αναδιαμορφωμένη έκδοση του παιχνιδιού 3DS ρόλων με πρωταγωνιστές (φυσικά) χαρακτήρες Mii.

 

 

Οι προπαραγγελίες για το μπλε Nintendo Switch Lite δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, αλλά θα φροντίσουμε να προσθέσουμε λεπτομέρειες προπαραγγελίας σε αυτό το άρθρο μόλις είναι διαθέσιμες.

Το μπλε Nintendo Switch Lite έχει πιο σκούρο τόνο από τις άλλες τέσσερις επιλογές Switch Lite. Η Nintendo ξεκίνησε αρχικά το Switch Lite με τρία χρώματα: γκρι, κίτρινο και τυρκουάζ. Ένα μοντέλο κοραλλιών εντάχθηκε στη σύνθεση το 2020. Ενώ το απόθεμα Switch γενικά ήταν περιορισμένο για μεγάλο μέρος του περασμένου έτους, το κοράλλι Switch Lite ήταν αρκετά δύσκολο να βρεθεί σε απόθεμα κατά την κυκλοφορία. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το μπλε μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμο.

Διαβάστε επίσης για το Xbox Live σε Nintendo Switch, iOS και Android και συζητήστε για το Nintendo Switch στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification