Κινέζοι έκαναν hack το PS5 και το έβαλαν να κάνει mine cryptocurrencies

Hot
Κινέζοι έκαναν hack το PS5 και το έβαλαν να κάνει mine cryptocurrencies

Κινέζοι έκαναν hack το PS5 και το έβαλαν να κάνει mine cryptocurrencies

Εκμεταλλευόμενοι την κάρτα γραφικών του.

Σύμφωνα με Κινέζικα forums και sites, κάποιοι Κινέζοι έκαναν hack το PS5 και το έβαλαν να κάνει mine cryptocurrencies με ταχύτητα 99 MH ανά δευτερόλεπτο υποστηρίζοντας τον NBMiner έναν αλγόριθμο του Etherium.

Ο συγκεκριμένος αριθμός δεν ακούγεται σωστός καθώς ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών του PS5 είναι βασισμένα στην μονάδα RDNA-2, η οποία χρησιμοποιείται και για σειρά καρτών γραφικών RX 6000. Μία έρευνα από το TweakTown έδειξε ότι η κάρτα γραφικών της AMD RX 6900 XT δεν μπορεί να κάνει minining με περισσότερα από 60 MH ανά δευτερόλεπτο.

Παρόλο που το συγκεκριμένο νούμερο μπορεί να μην είναι τελείως ακριβές, κάποια cryptocurriencies, όπως τα Bitcoin και Etherium, μπορεί να θελήσουν εκμεταλλευτούν αυτή την δυνατότητα του PS5, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν ακόμα περισσότερο τα αποθέματα της κονσόλας. Αν όμως αποδειχτεί αλήθεια, η Sony ίσως κάνει άμεσες διορθώσεις για να το σταματήσει.

Διαβάστε το review μας για το PS5 και συζητήστε για την κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/03/2021 19:29
Οπότε τώρα εκτός απο pc μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει και κονσόλες.
Notification