• Ειδήσεις
  • Κονσόλες
  • Φἠμη: To PS5 update που θα επιτρέψει την εσωτερική θύρα επέκτασης χωρητικοτητας θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Φἠμη: To PS5 update που θα επιτρέψει την εσωτερική θύρα επέκτασης χωρητικοτητας θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Φἠμη: To PS5 update που θα επιτρέψει την εσωτερική θύρα επέκτασης χωρητικοτητας θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Φἠμη: To PS5 update που θα επιτρέψει την εσωτερική θύρα επέκτασης χωρητικοτητας θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg.

Οι ιδιοκτήτες PS5 θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο πριν επεκτείνουν τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας τους.

Σύμφωνα με το Bloomberg η λύση της Sony στο πρόβλημα της χωρητικότητας θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Σε αντίθεση με την Microsoft, η οποία πρότεινε στους καταναλωτές της από την πρώτη μέρα SSD δίσκους ώστε να επεκτείνουν την χωρητικότητα της κονσόλας τους, η Sony επέλεξε μία πιο ανοικτή προσέγγιση, όπου οι καταναλωτές θα μπορούσαν να αγοράσουν έναν M.2NVMe SSD για τον ίδιο λόγο. Κάθε PS5 έχει μία κενή M2 θύρα όπου μπορεί να συνδεθεί ο επιπλέον σκληρός δίσκος, όμως το πρόβλημα είναι ότι η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει ποια μοντέλα της μπορούν να αγοράσουν οι καταναλωτές για μία ομαλή λειτουργία του PS5.

Ο lead system architect της Sony, Mark Cerny, ζήτησε από τους καταναλωτές να περιμένουν προτού αγοράσουν επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο έως ότου η εταιρεία εγκρίνει συγκεκριμένα μοντέλα.

Στην αναφορά του Bloomberg γίνεται λόγος για ένα update το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο θα βελτιώσει την λειτουργία των ανεμιστήρων για αποδοτικότερη ψύξη. Το update θα προσθέσει και συμβατές μονάδες αποθήκευσης λύνοντας τελικά το πρόβλημα περιορισμένης χωρητικότητας στο PS5.

 

Διαβάστε περισσότερα για το PS5 firmware update που έλυσε το πρόβλημα με τα PS4 games και συζητήστε για την κονσόλα νέας γενιάς της Sony στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 26/02/2021 17:18
Μια χαρά λοιπόν......... ............... .............. 8)
#2 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:59
Η χωρητικότητα είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα για τις νέες κονσόλες .
Notification