Ο ράπερ Soulja Boy θέλει να ξαναφτιάξει κονσόλα, παρά τις μηνύσεις

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο ράπερ Soulja Boy θέλει να ξαναφτιάξει κονσόλα, παρά τις μηνύσεις

Ο ράπερ Soulja Boy θέλει να ξαναφτιάξει κονσόλα, παρά τις μηνύσεις

Ετοιμάζει διασταύρωση Xbox One με PS2!

Θυμάστε τον ράπερ Soulja Boy, ο οποίος πουλούσε rebranded κονσόλες με το όνομά του, ώσπου τελικά δέχθηκε μήνυση και σταμάτησε;

Αυτή τη φορά ο τύπος επιστρέφει, σύμφωνα με τον λογαριασμό Soulja Game Console στο Twitter. Στόχος του όμως αυτή τη φορά είναι να κατασκευάσει μια κονσόλα από το μηδέν, με εξ ολοκλήρου δικό του σχεδιασμό. "Θα έχει νέα games και νέες προσφορές" δήλωσε χαρακτηριστικά. Βέβαια δεν μας ανακοίνωσε την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας, για να...σπεύσουμε να προλάβουμε να τις αγοράσουμε. Μην γελάτε, στο eBay κάτι τέτοια χρυσοπωλούνται ως συλλεκτικά.

Ο λογαριασμός στο Instagram με τίτλο SouljaGameConsole ανέβασε φωτογραφίες της...Soulja Game Console 2. Δεν φαίνονται να έχουν αλλάξει και πολλά σε αυτή, ενώ υπάρχει ένα PS2 controller σε μια λευκή κονσόλα, που μοιάζει με Xbox One S.

 

Ο ίδιος ο ράπερ Soulja Boy έκανε retweet την είδηση, πρόσθεσε ότι ετοιμάζει "ένα νέο Soulja Boy NFT (non-fungible token, είδος cryptographic token), ενώ προετοιμάζει και ένα SouljaCoin! Θα έχουμε και cryptocurrency; Μεγαλεία.

Επίσης, ο Soulja Boy σκέφτεται να αναπτύξει και ένα crypto video game.

 

 

Διαβάστε περισσότερα και για την ομάδα eSports του Soulja Boy και συζητήστε για τον Soulja Boy και τις κονσόλες του στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/02/2021 19:20
Είναι εντυπωσιακές οι ιδέες που έχει αλλά κάτι μου λέει ότι δεν την γλυτώνει την μήνυση.
Notification