• Ειδήσεις
  • Κονσόλες
  • Η δικηγορική εταιρεία Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith έκανε αγωγή στη Sony για το drift του PS5 DualSense

Η δικηγορική εταιρεία Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith έκανε αγωγή στη Sony για το drift του PS5 DualSense

Hot
Η  δικηγορική εταιρεία Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith έκανε αγωγή στη Sony για το drift του PS5 DualSense

Η δικηγορική εταιρεία Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith έκανε αγωγή στη Sony για το drift του PS5 DualSense

Καλούν όσους έχουν το πρόβλημα να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο.

[Αρχική Δημοσίευση 11/2/21] Η Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith (CSK&D) δικηγορική εταιρεία, η οποία έχει καταθέσει αγωγή και προς την Nintendo για το drift του Joy-Con στο παρελθόν, ερευνά το ενδεχόμενο αγωγής για το drift του PS5 DualSense.

Δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση για το PS5:

Για να το κάνει με επιτυχία, ζητά από όσους έχουν το πρόβλημα να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία αγοράς του χειριστηρίου και το αν έχετε έρθει σε επαφή με την Sony για το πρόβλημα.

"Η CSK&D ερευνά το ενδεχόμενο αγωγής βασισμένη σε αναφορές που θέλουν το PS5 DualSense της Sony να καταγράφει κίνηση χωρίς να ακουμπάει κανείς το χειριστήριο, κάτι που επηρεάζει το gameplay.", δήλωσε η εταιρεία.

[UPDATE: 17/2/21 – Η δικηγορική εταιρεία έκανε τελικά αγωγή εναντίων της Sony] Η Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith LLP κατέθεσε αγωγή εναντίων την Sony για το stick drift του Dualsense και για την ελλιπή αντιμετώπιση της εταιρεία στο συγκεκριμένο πρόβλημα.


Σύμφωνα με την περιγραφή της αγωγής, το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι έχει μεγάλη επίπτωση στο gameplay και υποβαθμίζει αρκετά την λειτουργικότητα του Dualsense. Επίσης αναγράφεται ότι η κίνηση αυτή της Sony ήταν παραπλανητική, παράνομη και άδική, με δεδομένο τις περιορισμένες δυνατότητες επιδιόρθωσης του χειριστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα για τους μοχλούς του Dualsense που παρουσιάζουν stick drift και συζητήστε για το PS5 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/02/2021 20:00
Νομίζω ότι η Σόνυ καλύπτει πλήρως τις συσκευές της και τους χρήστες οπότε δεν υπάρχει λόγος για αγωγές.
Notification