Το PS5 κυκλοφορεί επίσημα στην Κίνα

Hot
Το PS5 κυκλοφορεί επίσημα στην Κίνα

Το PS5 κυκλοφορεί επίσημα στην Κίνα

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τιμές του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/2/21] Η Sony ανακοίνωσε ότι η νέα της κονσόλα θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα μετά τον Απρίλιο.
 
 
 
Σύμφωνα με τον αναλυτική Daniel Ahmad, η Sony πήρε έγκριση για τις δύο εκδόσεις του PS5 μέσα στον Ιανουάριο και τώρα εκκρεμούν εγκρίσεις για τα softwares. Κάποιος πολίτης της Κίνας μπορεί να αγοράσει ακόμα και σήμερα την κονσόλα όμως αυτά τα κομμάτια είναι εισαγωγές από την Ιαπωνία και άλλες χώρες. Όταν το PS5 κυκλοφορήσει επίσημα στην Κίνα, η χώρα θα διαθέτει επίσης και το δικό της PlayStation Network, το οποίο θα είναι διαφορετικό από του υπόλοιπου κόσμου.
Επιπλέον μόνο εγκεκριμένοι τίτλοι θα πωλούνται στη χώρα, όπως έχει γίνει και με το Switch. Το PS4 αντίστοιχα, κυκλοφόρησε στην Κίνα ενάμιση χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία του το 2013.

[UPDATE: 29/4/21 - Ανακοίνωση κυκλοφορίας] Η Sony ανακοίνωσε ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 15 Μαϊου.

Θα κοστίζει 496 ευρώ. Το PS5 digital, που δεν διαθέτει blu-ray drive θα κοστίζει 395 ευρώ. Συνεπώς η Sony θα χρεώσει τους Κινέζους με το ίδιο κόστος που χρεώνει και την Ευρώπη. Τα pre-orders άνοιξαν σήμερα και παρότι το νόμισμα της Κίνας είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με άλλα, άρα η κονσόλα είναι ακριβή για τα δεδομένα της χώρας, εντούτοις η Sony ξεπούλησε ήδη τις προπαραγγελίες των καταστημάτων από τις πρώτες ώρες.
 
 
Δείτε περισσότερεα για το πρόβλημα διαθεσιμότητας του PS5, όπως και του Xbox Series X και συζητήστε για την κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/02/2021 18:30
Είναι καιρός να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα και να καλυφθούν οι παραγγελίες.
Notification