Το Xbox Series X τρέχει PS2 games μέσω Developer mode σε αντίθεση με το PS5

Hot
Το Xbox Series X τρέχει PS2 games μέσω Developer mode σε αντίθεση με το PS5

Το Xbox Series X τρέχει PS2 games μέσω Developer mode σε αντίθεση με το PS5

Μέσω του Developer Mode της κονσόλας της Microsoft.

Με την χρήση κάποιων tricks μέσα στο developer mode των Xbox Series X/S, κάποιοι gamers κατάφεραν να προσομοιώσουν video games του PS2 στην νέα κονσόλα της Microsoft και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που μοιράστηκε στο internet ο Modern Vintage Gamer, κάνοντας μία μικρή επίδειξη του πως το Xbox Series X διαχειρίζεται κάποιους κλασικούς PS2 τίτλους.

Στο βίντεο θα δείτε τίτλους όπως τα God of War, Shadow of the Colossus, God Hand και ακόμα περισσότερα τα οποία τρέχουν πολύ καλά στο Xbox Series S. Φυσικά περιστασιακά εμφανίζονται κάποια bugs, όμως κατά κύριο λόγο το emulation γίνεται άψογα. Οι συγκεκριμένες δυνατότητες είναι εφικτές λόγο του Developer Mode του Xbox Series S. Όταν ενεργοποιηθεί το mode, οι παίκτες μπορούν να τρέξουν το RetroArch emulation με εξαιρετικές επιδόσεις, σύμφωνα με τον YouTuber Modern Vintage Gamer. Το RetroArch είναι ένας δωρεάν open-source και cross-platform emulator, ο οποίος επιτρέπει σε video games να τρέξουν σε διαφορετικά formats από ότι κυκλοφορήσανε.

Ένας χρήστης στο Resetera σημείωσε: "Το PS5 δεν μπορεί να τρέξει αυτά τα video games, το Xbox μπορεί, lol."

Θεωρητικά ο emulator μπορεί να τρέξει και PS1, PSP αλλά και μερικούς τίτλους της Nintendo. Αν σας ενδιαφέρει ο emulator και το πως λειτουργεί, ο Modern Vintage Gamer παραθέτει και links με οδηγίες. Πρέπει να σημειωθεί ότι εάν τρέξετε τον emulator στην κονσόλα, ενδέχεται να παραβιάζεται κάποιους από τους όρους της Microsoft, οπότε αν το αποφασίσετε η ευθύνη των πιθανών συνεπειών είναι δική σας.

 

Δείτε την σύγκριση PS5 vs Xbox Series X από το GameWorld.gr και συζητήστε για την νέα κονσόλα της Microsoft στο σχτικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 01/12/2020 16:09
Κακή σύγκριση για τις δύο κονσόλες η οποία δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Όλοι ξέρουμε τι παίζει με τα pc και τα emulators.
Notification