Το Xbox Series S ανακοινώθηκε και επίσημα

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
Το Xbox Series S ανακοινώθηκε και επίσημα

Το Xbox Series S ανακοινώθηκε και επίσημα

Μικρότερο και χωρίς blu-ray drive.

Η Microsoft μέσω Twitter επιβεβαίωσε επίσημα την τιμή και το design του Xbox Series S.

Ο χρήστης _h0x0d_ δημοσίευσε στο Thurrot μια φωτογραφία του Xbox Series S η οποία έγραφε και την τιμή της νέας κονσόλας, ενώ ο _h0x0d_ , ανέβασε ένα βίντεο το οποίο συνέκρινε το μέγεθος του Series S με αυτό του Series X. 

Άμεση ήταν η απάντηση της Microsoft, η οποία αρχικά απάντησε με ένα meme και στη συνέχεια επιβεβαίωσε την φήμη.

 

Η Αμερικάνικη εταιρεία επισημοποίησε την ύπαρξη του Xbox Series S επιβεβαιώνοντας ότι η τιμή του θα ανέρχεται στα 300 ευρώ, προσφέροντας ‘’next-gen’’ ποιότητα σε μικρότερο μέγεθος. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται και η απουσία blu-ray drive. H Microsoft ανέφερε ότι σύντομα θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

To Windows Central αναφέρει ότι το Xbox Series S θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox All Access, όπως και το Xbox Series X το οποίο εκτιμάται ότι θα κοστίζει 500 ευρώ. Θα πρέπει να περιμένουμε βέβαια κάποια επιβεβαίωση από την Microsoft.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X που έχουν διαρρεύσει:
1440p με έως και 120 FPS
DirectX ray tracing
Variable rate shading
Variable refresh rate
Ultra-low latency
Σκληρός δίσκος: 512 GB SSD
4K streaming media playback
4K upscaling για τα games

Οι μέχρι τώρα αναφορές για το Xbox Series S κάνουν λόγο για κονσόλα με ισχύ 4 teraflops, η οποία όμως θα χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή με το Xbox Series X, απλά θα έχει λιγότερο ισχυρή κάρτα γραφικών και λιγότερη RAM. Θα έχει σχεδιαστεί δηλαδή για ανάλυση 1440p στα 120fps, ενώ το Xbox Series X θα υποστηρίζει 4K ανάλυση. Σύμφωνα με μία ακόμη φήμη, ο σκληρός του δίσκος θα ανέρχεται στα 500GB και θα είναι SSD.

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox Series X και συζητήστε για τις κονσόλες νέας γενιάς της Microsoft στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification