Limited Edition Forza Motorsport 6 Xbox One

Hot
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
4
Limited Edition Forza Motorsport 6 Xbox One

Limited Edition Forza Motorsport 6 Xbox One

Στα χρώματα του νέου Ford GT και με σκληρό δίσκο 1ΤΒ.

Το Forza Motorsport 6 θα συμπεριλαμβάνεται σε ένα ολοκαίνουριο bundle του Xbox One.

Η Microsoft βρήκε τον κατάλληλο τρόπο να γιορτάσει τα 10 χρόνια της σειράς Forza. Στις 18 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα μπλε Limited Edition Xbox One με σκληρό δίσκο 1TB και κωδικό για να κατεβάσετε το Forza Motorsport 6. Δείτε παρακάτω το unboxing της κονσόλας που ανέβηκε στο YouTube κανάλι της Turn 10 Studios, της εταιρείας ανάπτυξης του Forza Motorsport 6.

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, το νέο Xbox One δεν θα είναι απλά περασμένο με μπλέ χρώμα. Το χρώμα του θα είναι εμπνευσμένο από το νέο Ford GT με πινελιές matte και gloss χρωμάτων, ενώ θα φέρει και το λογότυπο της σειράς Forza Motorsport στο πάνω μέρος της κονσόλας. Ήχοι μηχανής αυτοκινήτου αντικαθιστούν τους ήχους που παράγει η κονσόλα όταν ανάβει και όταν σβήνει, ενώ και το χειριστήριο είναι εμπνευσμένο από το τιμόνι του Ford GT.

Το συγκεκριμένο bundle θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στα 400$, οπότε αναμένεται να κοστίζει περίπου 400€ στην ευρωπαϊκή αγορά.

Διαβάστε για το backwards compatibility που ανακοινώθηκε για το Xbox One και για το νέο User Interface που θα συνοδεύει το συγκεκριμένο bundle τον Σεπτέμβρη. Συζητήστε για την κονσόλα της Microsoft αναλυτικότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ThanosRipper (Level 15) 24/06/2015 17:44
Αμάν ρε παιδιά μην με κάνετε και ζηλεύω που έχω ps4 και δεν έχω xb1! Να μια καλή ευκαιρία να πάρω!!! Είναι πανέμορφο!!!!.. ...Κρίμα που δεν έχω τα λεφτά.... :-? :sad: :sigh: :eek: :cry: :-|
#2 supermario644ever (Level 20) 24/06/2015 17:59
Πολύ καλό μου φαίνεται
#3 +2 Manos (Level 39) 24/06/2015 23:37
Ομορφούλι είναι.
Notification