Η Sony κατοχύρωσε πατέντα για στοιχηματική πλατφόρμα με eSports games

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η Sony κατοχύρωσε πατέντα για στοιχηματική πλατφόρμα με eSports  games

Η Sony κατοχύρωσε πατέντα για στοιχηματική πλατφόρμα με eSports games

Οι χρήστες θα παίζουν μεταξύ τους ή κόντρα στη CPU.

Η Sony κατοχύρωσε πατέντα για μια στοιχηματική πλατφόρμα που θα αφορά τα eSports. Η κατοχύρωση αυτή έρχεται αμέσως μετά την εξαγορά του EVO, που αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση για τουρνουά Fighting games παγκοσμίως.

Η πληροφορία προέρχεται από το Vida Extra, το οποίο αναφέρει ότι η Sony κατοχύρωσε πατέντα για μια πλατφόρμα betting για eSports. Η πατέντα κατοχυρώθηκε από τον Michael Chow, Machine Learning Engineer στο τμήμα Research & Development του PlayStation

Η πλατφόρμα αναφέρει τα εξής:
- Πιθανότητες για διάφορες συνθήκες που αφορούν το να παίζεις με Computer Simulation καθορίζονται και παρουσιάζονται στον θεατή για χρηματικούς ή μη χρηματικούς σκοπούς στοιχηματισμού. Οι αποδόσεις μπορεί να προσδιοριστούν με χρήση προηγούμενων analytics σε games ή μπορεί να προσδιοριστούν με καταμερισμό των ποσών των ηττημένων στους τρεις πρώτους νικητές, αναλογικά.

Η πλατφόρμα θα δίνει στους παίκτες την πιθανότητα να κερδίσουν ένα συγκεκριμένο στοίχημα, σύμφωνα με δεδομένα από το παρελθόν. Αναφέρει επίσης ότι οι αποδόσεις μπορούν επίσης να προσδιοριστούν και με την μέθοδο καταμέτρησης των τριών πρώτων θέσεων, αναλογικά, σύστημα που είναι γνωστό στοιχηματικά για κατανομή κερδών.

Η περιγραφή δείχνει ότι οι παίκτες θα παίζουν ενάντια στη CPU ή μεταξύ τους. Πάντως, δεν διευκρινίζει αν το στοίχημα θα είναι πραγματικά χρήματα. Αφήνει ανοιχτό και το γεγονός ότι μπορεί απλά να στοιχηματίζουν in-game αντικείμενα και όχι χρήματα, κάτι που ισχύει σε διάφορα eSports games, όπως το Counter-Strike: Global Offensive.

Διαβάστε για το παιχνίδι που έκανε τα loot boxes γνωστά και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification