Η streamer Valkyrae είναι συνιδιοκτήτρια της ομάδας eSports του Drake "100 Thieves"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η streamer Valkyrae είναι συνιδιοκτήτρια της ομάδας eSports του Drake "100 Thieves"

Η streamer Valkyrae είναι συνιδιοκτήτρια της ομάδας eSports του Drake "100 Thieves"

Μία από τις πρώτες γυναίκες που αγοράζουν ομάδα eSports.

Η Valkyrae αγόρασε ένα ποσοστό από την ομάδα eSports 100 Thieves και έγινε συνιδιοκτήτρια της εταιρείας.

Όπως δήλωσε στο Twitter: "Είμαι περήφανη που γίνομαι μία από τις πρώτες γυναίκες συνιδιοκτήτριες σε ομάδα eSports και ενθουσιασμένη για το μέλλον που θα έχουμε μαζί με την ομάδα.

Η Rachel Hofstetter, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έκανε livestreams για τους 100 Thieves για τρία χρόνια. Στους 100 Thieves έχει επενδύσει και ο γνωστός ράπερ Drake.

 

 

Η Valkyrae έφυγε τον Ιανουάριο από το Twitch και κάνει πλέον livestreams μόνο στο YouTube. Έχει 3,3 εκατομμύρια subscribers στο YouTube και 3,1 followers στο Instagram. Έχει επίσης κερδίσει το βραβείο "Content Creator of the Year" στα The Game Awards 2020.

Στους 100 Thieves θα είναι συνιδιοκτήτης και ο Jack Dunlop (CouRage). Μετοχές έχουν ακόμη και οι Matthew “Nadeshot” Haag, Scooter Braun και Dan Gilbert. Σίγουρα η ομάδα έχει κάνει εξαιρετικό Marketing για να έχει συγκεντρώσει τόσους πολλούς influencers. 

Σε άλλα νέα, οι ομάδες μας στα eSports τα πηγαίνουν πολύ καλά σε διεθνές επίπεδο, καθώς ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το Champions League στο FIFA!

Συζητήστε περισσότερα για τα eSports στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification