Η Microsoft εξαγόρασε το eSports site Smash.gg

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft εξαγόρασε το eSports site Smash.gg

Η Microsoft εξαγόρασε το eSports site Smash.gg

Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πως θα το αξιοποιήσει.

Η Microsoft εξαγόρασε το eSports site Smash.gg, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του site.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Από το 2015 όταν και ξεκινήσαμε, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ενεργές eSports σκηνές γύρω από τα games που ο κόσμος θέλει να παίζει. Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που πηγαίνουμε ένα βήμα παραπάνω καθώς εντασσόμαστε στη Microsoft, για να ενδυναμώσουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας και να εξερευνήσουμε νέες προοπτικές. Το Smash.gg θα συνεχίσει ως πλατφόρμα self-service eSports και θα είναι διαθέσιμη σε διοργανωτές τουρνουά και σε όλα τα gaming communities".

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο το πως η Microsoft θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα αυτή. Θα μπορούσε για παράδειγμα να την αξιοποιήσει ως εφαρμογή για την διοργάνωση τουρνουά, σε games όπως τα Halo, Forza, Gears και Killer Instinct. Αρχικά το Smash.gg ιδρύθηκε για την καλύτερη διοργάνωση casual και competitive τουρνουά στο Super Smash Bros. Μετά επεκτάθηκε στη φιλοξενία τουρνουά για άλλα games, κυρίως για το Fighting είδος, όπως τα Brawlhalla, Street Fighter V, Tony Hawk's Pro skater 1+2 κ.α.

Διαβάστε περισσότερα για το eSports Life Tycoon, στο οποίο μανατζάρετε μία ομάδα eSports και συζητήστε περισσότερα για τα eSports στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/12/2020 16:27
Εννοείται πως θέλει να επεκταθεί και σε αυτόν τον τομέα.
Notification