Το Rocket League θα δώσει 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε eSports αγώνες

Hot
Βάσια Κούκια
Το Rocket League θα δώσει 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε eSports αγώνες

Το Rocket League θα δώσει 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε eSports αγώνες

Σε μία σεζόν.

Η Psyonix ανακοίνωσε μία νέα, αναδιαμορφωμένη esports season για το Rocket League. Το RLCS X φέρνει τις πιο αξιοπρόσεκτες αλλαγές στο πρωτάθλημα από τότε που ο κόσμος ξεκίνησε να χτυπάει τεράστιες μπάλες με τα αυτοκίνητά τους πολλά χρόνια πριν.

Η παλιά τεχνική με τις διπλές season κάθε έτος εγκαταλείπεται και αντικαθίσταται από ένα κύκλωμα τύπου ανοιχτού event όπου οι ομάδες θα αγωνίζονται για μία θέση στο Rocket League World Championship. Η Psyonix δήλωσε τα εξής: "Πιστεύουμε ότι αυτή η μορφή επιτυγχάνει μία υγιής ισορροπία μεταξύ ανοιχτού διαγωνισμού και συνεπούς, υψηλού επιπέδου απόδοση που επιβραβεύει. Μας δίνει επίσης την ευελιξία να συνεχίσουμε να επιβραβεύουμε με πόντους για τον τίτλο του World Championship εάν τα ζωντανά διεθνή events δεν είναι δυνατά κατά τη διάρκεια της season λόγω των ανησυχιών για την παγκόσμια υγεία."

Τα ζωντανά esports events είναι ακόμα αδύνατα προς το παρόν και αν και κάποια μέρα άρουν τα μέτρα περί προστασίας από τον κορωνοϊό, φαίνεται ότι θα περάσει αρκετός καιρός ακόμα μέχρι να μπορέσουν να γίνουν ξανά πραγατικότητα. Όλα τα ανταγωνιστικά games έπρεπε να βρουν άλλες προσωρινές λύσεις, αλλά στην περίπτωση του Rocket League η αλλαγή θα είναι μόνιμη.

Το RLCS X θα είναι χωρισμένο σε τρεις εποχές, στο Φθινόπωρο, στον Χειμώνα και στην Άνοιξη και θα διαθέτει τρία events τόσο για την Βόρεια Αμερική όσο και για την Ευρώπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των events για κάθε season στο 18. Θα υπάρχει ένας ανοιχτός προκριματικός αγώνας για να πάρετε μέρος στα events, ενώ στο τέλος από την κάθε εποχή οι τελικές ομάδες θα παλέψουν σε ένα Major event.

To World Championship θα επεκταθεί στις 16 ομάδες, τέσσερις εκ των οποίων θα προέρχονται από την Νότια Αμερική και από την Ωκεανία. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η Psyonix δουλεύει με τους διοργανωτές του τουρνουά για να τις δημιουργήσει. Το χρηματικό ποσό για τα έπαθλα είναι επίσης μεγάλα. Τα τοπικά events θα διανέμουν 100.000 δολάρια, ενώ στα Majors το ποσό θα ανέρχεται στα 250.000 δολάρια. Ωστόσο το μεγαλύτερο έπαθλο το συναντάμε στο World Championship, όπου θα μοιραστούν 1.000.000 δολάρια. Στο τέλος της season to Rocket League θα έχει δώσει 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε esports αγώνες.

Πέρα από τα Championship Series οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο Grid. Πρόκειται για ένα νέο κύκλωμα εβδομαδιαίου τουρνουά που θα επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν ένα ποσό από το έπαθλο των 10.000 δολαρίων και να συλλέξουν Grid Points που θα μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν μία θέση σε ένα Major.

Αν θέλετε να πάρετε μέρος στο World Championship κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για έναν ανοικτό προκριματικό. Οι εγγραφές κλείνουν στις 24 Ιουλίου.

Διαβάστε για τα νέα δημητριακά Minecraft και συζητήστε για το Rocket League στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification