• Ειδήσεις
  • Casino
  • Αθλητικά γεγονότα κρίκετ που επηρέασαν την Ελλάδα και την Κύπρο το 2022

Αθλητικά γεγονότα κρίκετ που επηρέασαν την Ελλάδα και την Κύπρο το 2022

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Αθλητικά γεγονότα κρίκετ που επηρέασαν την Ελλάδα και την Κύπρο το 2022

Αθλητικά γεγονότα κρίκετ που επηρέασαν την Ελλάδα και την Κύπρο το 2022

Μάθε μπαλίτσα.

Πολλοί Ευρωπαίοι παίκτες και παίκτες στοιχηματισμού ανακαλύπτουν όλο και περισσότερο το παιχνίδι του κρίκετ. Αυτό είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται σε ένα ειδικό γήπεδο και ο κύριος στόχος του είναι η συλλογή του μέγιστου αριθμού πόντων. Το κρίκετ έχει μακρά ιστορία και δεν ήταν πάντα τόσο δημοφιλές στον κόσμο. Σήμερα, πραγματοποιούνται αγώνες κρίκετ σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ινδία, τη Βραζιλία και σε ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου. Αν παλαιότερα, οι δύο τελευταίες χώρες δεν είχαν μεγάλη παρουσία στο επαγγελματικό κρίκετ, από το 2022, το άθλημα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

parismatch cricket greece cyprus 2

Για την Ελλάδα, το 2022 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά από άποψη εξέλιξης και επιτευγμάτων στο κρίκετ γιατί η χώρα συμμετείχε στην επιλογή των ομάδων για το πρωτάθλημα του 2024. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2022 πραγματοποιήθηκαν αγώνες μεταξύ των ομάδων. Κατά τη διάρκεια ενός πολυάσχολου Ιουλίου για το κρίκετ, η Ελλάδα δεν έφερε τις αναμενόμενες νίκες, γιατί η εθνική ομάδα έχασε από τις ομάδες της Ιταλίας, της Κροατίας, της Φινλανδίας και της Σουηδίας. Όσο για τους θεατές που δοκίμασαν τα στοίχηματα κρίκετ, πολλοί από αυτούς το έκαναν με τον πιο κερδοφόρο τρόπο για τους ίδιους.

 

Ζήτηση κρίκετ στην Ελλάδα

Λόγω του ότι η Ελλάδα συμμετείχε στους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Twenty20 2024, η δημοτικότητα του κρίκετ στη χώρα έχει αυξηθεί σημαντικά. Πρώτον, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όπου είναι εύκολο να βρει κανείς τους κανόνες και τα χαρακτηριστικά αυτού του αθλήματος, ο καθένας μπορεί να το κάνει γρήγορα και εύκολα. Δεύτερον, για πολλούς αποδείχθηκε μια κερδοφόρα επιχείρηση, επειδή μπόρεσαν να στοιχηματίσουν επικερδώς στο κρίκετ, στην ομάδα τους ή στους πόντους που κέρδισε σε διαφορετικούς αγώνες.

Παρόλο που η προκριματική φάση για τους Έλληνες αθλητές κρίκετ δεν ήταν και πολύ ρόδινη, είχε θετικό αντίκτυπο στο ελληνικό κρίκετ και στον κλάδο του στοιχήματος. Πολλοί Έλληνες και ξένοι χρήστες του ιστότοπου στοιχημάτων Parimatch μπόρεσαν να μάθουν για την πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα αλλά και τα επιτεύγματά του κρίκετ γενικότερα. Μετά από αυτούς τους προκριματικούς αγώνες, άρχισε να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή στην Εθνική Ελλάδας και την ανάπτυξη του κρίκετ στη χώρα. Τώρα που η σεζόν του κρίκετ δεν είναι ενεργή, οι αθλητές έχουν πολύ χρόνο να προετοιμαστούν για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα και να πάρουν τη θέση που του αξίζει στη βαθμολογία.

 

Ανάπτυξη του κρίκετ στην Κύπρο

Για την Κύπρο, το 2022 ήταν επίσης μια θεμελιώδης και πολλά υποσχόμενη χρονιά στον αθλητισμό. Η Κύπρος συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Twenty20. Στα μέσα Ιουλίου η ομάδα πέρασε στον αγώνα για να κερδίσει βαθμούς και να περάσει μπροστά στη βαθμολογία. Οι αγώνες πρόκρισης της κυπριακής ομάδας διεξήχθησαν με αθλητές από:

  •       την Νήσο Μαν
  • την Ρουμανία
  •       την Τουρκία
  • την Σερβία

Η Κύπρος δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό βαθμών, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στη φάση των ομίλων. Η συμμετοχή της κυπριακής ομάδας κρίκετ στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε, όμως, τον σωστό αντίκτυπο στον αθλητισμό και στο στοίχημα. Η εθνική ομάδα έχει γίνει αναγνωρίσιμη, οι παίκτες της έχουν κερδίσει δημοτικότητα και οι αγώνες έχουν πολλούς παίκτες της εταιρείας στοιχημάτων πλουσιότερους. Για αγώνες κρίκετ, η Parimatch προσέφερε ζωντανά στοιχήματα και στοιχήματα πριν από τον αγώνα.

Το γεγονός ότι οι Εθνικές Ελλάδας και Κύπρου δεν τα κατάφεραν στο Twenty20 έδειξε στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο προς ποια κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουν περαιτέρω. Όλες οι ελλείψεις των ομάδων αλλά και ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους στο γήπεδο επηρέασαν τη συνολική έκβαση και τη θέση στη βαθμολογία. Τώρα και οι δύο ομάδες έχουν μια αρκετά ισχυρή υποστήριξη από τους οπαδούς, έτσι το κρίκετ σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει να αναπτύσσεται γρήγορα. Οι ομάδες κάνουν λόγο για ενίσχυση του ρόστερ μέσω μεταγραφών διάσημων Ινδών και Άγγλων αθλητών. Ίσως, στο μέλλον, ο κόσμος να δει την Κύπρο ή την Ελλάδα να κερδίζουν το πρωτάθλημα κρίκετ και οι ομάδες να αποδείξουν ότι μπορούν να χτυπούν μπάλες και να τρέχουν στο γήπεδο κερδίζοντας πόντους όπως ακριβώς κάνουν και οι επαγγελματίες από την Αγγλία και την Ινδία.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification