8 από τα πιο αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια της Ευρώπης

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
8 από τα πιο αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια της Ευρώπης

8 από τα πιο αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια της Ευρώπης

Από το Call of Duty στο Fortnite και όχι μόνο.

Ο πολλαπλασιασμός των υποειδών των βιντεοπαιχνιδιών αντικατοπτρίζει ότι οι παίκτες έχουν διαφορετικές απόψεις για το τι συνιστά μια ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού. Οι οπαδοί στις ΗΠΑ είναι απίστευτα πιστοί σε διάφορες μάρκες, όπως το LEGO Star Wars: The Skywalker, το Nintendo Switch Sports και το Elden Ring. Και όμως, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια παιχνίδια είναι τα πιο αγαπητά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού;

Το μεγαλύτερο ανεξάρτητο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών του Ηνωμένου Βασιλείου, το Ebuyer, ανέθεσε μια έρευνα για να εντοπίσει τα αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια της περιοχής. Το Ebuyer συνέταξε την παρακάτω λίστα συγκρίνοντας τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια στις 26 χώρες της Ευρώπης με τα 31 πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, σύμφωνα με στοιχεία της YouGov.

Τα δημοφιλέστερα βιντεοπαιχνίδια της Ευρώπης

Call of Duty: Modern Warfare

Το Call of Duty: Modern Warfare του 2019 έχει μέσο όρο θετικού συναισθήματος σχεδόν 65% και είναι το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ιρλανδία, την Εσθονία και την Πορτογαλία. Το Modern Warfare θεωρείται ευρέως το αποκορύφωμα των σύγχρονων παιχνιδιών Call of Duty. Το παιχνίδι έχει επαινεθεί για την εξαιρετική εκστρατεία του, η οποία χαρακτηρίζεται από τον σκληρό ρεαλισμό της σειράς που αποτελεί σήμα κατατεθέν της και την επιστροφή των αγαπημένων χαρακτήρων των οπαδών.

Στην καμπάνια του παιχνιδιού, ένας πράκτορας της CIA και η βρετανική SAS συνεργάζονται με αντάρτες από την επινοημένη χώρα Urzikstan για να αναμετρηθούν με τον ρωσικό στρατό και την τρομοκρατική οργάνωση Al-Qatala.

Call of Duty: Black Ops II

Το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, την Αυστρία και τη Λιθουανία είναι το Call of Duty: Black Ops II. Το παιχνίδι first-person shooter του 2012 έχει 73% θετική μέση βαθμολογία χρηστών λόγω του καλοσχεδιασμένου σχεδιασμού των επιπέδων και του οπλοστασίου του. Οι παίκτες απολαμβάνουν τη γρήγορη λειτουργία πολλαπλών παικτών του παιχνιδιού και τις ιστορίες ενός παίκτη που διαμορφώνονται από τις αποφάσεις του παίκτη και είναι γεμάτες εκπλήξεις. Τα δροσερά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού προσελκύουν περισσότερους παίκτες να στοιχηματίσουν σε αυτό σε ιστότοπους όπως το https://betopolis.gr/.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν μια προτίμηση στα βιντεοπαιχνίδια shooter πρώτου προσώπου όπως το Call of Duty: Black Ops II, επειδή τα γραφικά και η λειτουργικότητα του παιχνιδιού είναι τόσο πρωτοποριακά και καινοτόμα. Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Ebuyer, Courtney Williamson, προσέφερε τις σκέψεις της σχετικά με τα ευρήματα.

Το Black Ops II, το οποίο δημιουργήθηκε από την Treyarch και διανέμεται από την Activision, είναι η συνέχεια του Call of Duty: Black Ops (2010) και διαδραματίζεται τόσο στα τέλη της δεκαετίας του 1980 όσο και στο έτος 2025.

Animal Crossing: Horizons: New Horizons

Με την κυκλοφορία του Animal Crossing: New Horizons το 2020 συνέπεσε με την έναρξη της επιδημίας COVID-19, κρατώντας πολλούς ανθρώπους σε εσωτερικούς χώρους. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχει μάθει να ζει με τον ιό, το New Horizons εξακολουθεί να έχει μια αφοσιωμένη βάση οπαδών σε μέρη όπως το Βέλγιο και η Ουγγαρία. Ο μέτριος ρυθμός και η χαλαρωτική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού έχουν τύχει καλής υποδοχής, όπως φαίνεται από την τιμή θετικού συναισθήματος του παιχνιδιού που είναι μεγαλύτερη από 50%.

Στο New Horizons, ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός πρωταγωνιστή, ο οποίος, αφού αγοράσει ένα πακέτο διακοπών, μετακομίζει σε ένα ερημικό νησί, όπου πρέπει να ολοκληρώσει διάφορους στόχους και να διαμορφώσει το περιβάλλον με όποιον τρόπο θεωρεί κατάλληλο. Το νησί μπορεί να αναπτυχθεί σε μια αποικία ανθρωπόμορφων ζώων και ο χρήστης μπορεί να συλλέξει και να παράγει υλικά για να γίνει αυτό εφικτό.

Assassins Creed II

Στη Φινλανδία και τη Λετονία, το Assassin's Creed II είναι το βιντεοπαιχνίδι που παίζεται περισσότερο, συγκεντρώνοντας ευνοϊκή βαθμολογία συναισθήματος άνω του 50%. Η καμπάνια ενός παίκτη του παιχνιδιού περιπέτειας δράσης του 2009 είναι εξαιρετικά ευρηματική και κάνει φανταστική δουλειά στην αναπαράσταση της Ιταλίας του 15ου αιώνα.

Το παιχνίδι, το οποίο δημιουργήθηκε από την Ubisoft Montréal και διανέμεται από την Ubisoft, εξιστορεί την προαιώνια σύγκρουση μεταξύ των Assassins, οι οποίοι επιδιώκουν να διατηρήσουν την αρμονία και την ατομική ελευθερία, και των Templars, οι οποίοι επιθυμούν την αρμονία και τη σταθερότητα μέσω μιας συγκεντρωτικής εξουσίας. Η συνολική ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα στο σήμερα. Ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Desmond Miles, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του προγόνου του Ezio Auditore da Firenze μέσω του DNA του για να λύσει τα μυστήρια που άφησε πίσω του ο Πρώτος Πολιτισμός και να θέσει τέλος στη σύγκρουση Assassins και Ναϊτών.

Grand Theft Auto V

Σύμφωνα με τοπικές έρευνες, το 44% των Βουλγάρων και το 25% των Τσέχων έχουν θετική εντύπωση για το Grand Theft Auto V, που κυκλοφόρησε το 2013. Οι παίκτες απολαμβάνουν την εμπειρία single-player του Grand Theft Auto V για κάτι περισσότερο από την ελευθερία να περιπλανηθούν στον κόσμο του παιχνιδιού που είναι γεμάτος εγκλήματα- απολαμβάνουν επίσης να διαμορφώνουν την καριέρα τριών επίδοξων απατεώνων.

Σε αυτή την ιστορία για έναν παίκτη, που διαδραματίζεται στη φανταστική πολιτεία San Andreas, με έδρα τη Νότια Καλιφόρνια, παίζετε ως Michael De Santa, πρώην ληστής τραπεζών, Franklin Clinton, γκάνγκστερ του δρόμου, και Trevor Philips, έμπορος ναρκωτικών και διακινητής όπλων.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Παρόλο που δεν έγινε κάθε βιντεοπαιχνίδι LEGO μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλη την ήπειρο, ιδίως στη Γερμανία και τη Μάλτα, όπου έλαβε θετική βαθμολογία συναισθήματος περίπου 50%.

Το παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, βασίζεται και στις εννέα ταινίες της σειράς Skywalker Saga. Τα γραφικά και ο σχεδιασμός των επιπέδων του παιχνιδιού έχουν επίσης επαινεθεί τόσο από τους παίκτες όσο και από τους κριτικούς, εκτός από τη φυσική κωμωδία του παιχνιδιού.

Minecraft

Ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή παιχνίδια είναι το Minecraft. Ενώ η δημοτικότητά του αυξάνεται σε όλη την Ευρώπη, οι μεγαλύτερες αγορές του είναι η Ισπανία και η Ρουμανία. Μεταξύ 25 και 30 τοις εκατό των ανθρώπων και στις δύο χώρες έχουν θετική γνώμη για το παιχνίδι.

Το Minecraft, ένα βιντεοπαιχνίδι sandbox που ολοκληρώθηκε το 2011, βάζει τους παίκτες να περιηγηθούν σε έναν τυχαία δημιουργούμενο, τρισδιάστατο κόσμο από κύβους. Εκτός από την απόκρουση βίαιων ορδών, οι παίκτες μπορούν να συνασπιστούν με άλλους παίκτες στον ίδιο πλανήτη ή να το κάνουν μόνοι τους, ανάλογα με τη λειτουργία του παιχνιδιού. Η λειτουργία επιβίωσης επικεντρώνεται στην απόκτηση υλικών για την κατασκευή στον κόσμο και στη διατήρηση της υγείας, σε αντίθεση με τη δημιουργική λειτουργία, όπου οι παίκτες έχουν απεριόριστους πόρους και μπορούν να πετάξουν. Το βάθος και το εύρος του παιχνιδιού έχουν επίσης διευρυνθεί σημαντικά από τα mods που δημιουργούν οι χρήστες, τους διακομιστές, τα skins, τα texture packs και τους νέους χάρτες.

Pokémon Red

Στην Ευρώπη, το Pokémon Red κυκλοφόρησε το 1999, μαζί με τη συνέχειά του, το Pokémon blue. Το Pokémon Red, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το αρχικό Game Boy, συνεχίζει να είναι το αγαπημένο παιχνίδι των οπαδών στην Ιταλία και την Ολλανδία. Το παιχνίδι έλαβε θετική βαθμολογία συγκίνησης από 30% έως 35%.

Όταν παίζετε Pokémon Red, αναλαμβάνετε το ρόλο του κύριου χαρακτήρα και τον καθοδηγείτε στη φανταστική περιοχή Kanto, καθώς προσπαθεί να γίνει δάσκαλος μάχης Pokémon. Στόχος του παιχνιδιού είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα Indigo League νικώντας τους οκτώ Gym Leaders και στη συνέχεια τους Elite Four, τους τέσσερις καλύτερους εκπαιδευτές Pokémon της χώρας. Ένας από τους στόχους είναι να συλλέξετε και τα 151 Pokémon του παιχνιδιού και να συμπληρώσετε το Pokédex σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification