• Ειδήσεις
  • Battle Royale
  • Το Deathverse: Let It Die αναστέλλεται προσωρινά μέσα σε 7 μήνες από την κυκλοφορία του

Το Deathverse: Let It Die αναστέλλεται προσωρινά μέσα σε 7 μήνες από την κυκλοφορία του

Το Deathverse: Let It Die αναστέλλεται προσωρινά μέσα σε 7 μήνες από την κυκλοφορία του

Το Deathverse: Let It Die αναστέλλεται προσωρινά μέσα σε 7 μήνες από την κυκλοφορία του

Τελικά οι developers...όντως θα το αφήσουν να πεθάνει!

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Battle Royale, Deathverse: Let It Die επιβεβαίωσε πως, το εν λόγω Battle Royale θα ανασταλεί προσωρινά μετά από 7 μήνες κυκλοφορίας του συγκεκριμένου για PC (Steam) και κονσόλες PlayStation.

Η εταιρεία ανάπτυξης του εν λόγω τίτλου, Supertrick Games, είπε πώς το Deathverse θα ανασταλεί προσωρινά λόγω κάποιων επικείμενων προβλημάτων. Από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου τίτλου δεν έλειπαν τα συνηθισμένα προβλήματα όπως τα γνωστά σε όλους “in-game matchmaking και lags”. Οπότε, το συγκεκριμένο free-to-play θα βγει εκτός για λίγους μήνες μιας και η εταιρεία ανάπτυξης επιθυμεί να λύσει τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Η διαδικασία του service θα ξεκινήσει στις 5 π.μ., στις 18 Ιουλίου 2023 χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για μετέπειτα επανακυκλοφορία του Deathverse: Let It Die. Παρόλα αυτά, η Supertrick δήλωσε πως το νέο υλικό της Season 2 αναμένεται κανονικά όπως προγραμματίστηκε, ενώ η Season 3 θα κυκλοφορήσει τμηματικά.

Η Supertrick ανέφερε πως “Δεν είναι κρυφό πως αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες, εδώ και πολύ καιρό, από την κυκλοφορία ακόμη του Deathverse. Τα προβλήματα αφορούν κυρίως in-game matchmaking και lag. Ζητούμε συγνώμη προς όλους τους fans και για όλα αυτά τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν τους παίκτες. Αν και έχουμε προσπαθήσει με πολλούς τρόπους (με σχετική επιτυχία σε κάποιους τομείς) να καταπολεμήσουμε τα προβλήματα, παρόλα αυτά δεν έχουμε ολοκληρώσει την προσπάθεια μας. Για αυτό τον λόγο, η εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να προχωρήσει στην προσωρινή αναστολή του Deathverse: Let It Die”.

H Supertrick Games δήλωσε πως: "Ήταν μια δύσκολη απόφαση και πιστεύουμε πως η επανακυκλοφορία του συγκεκριμένου τίτλου με τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν θα έχει ως αποτέλεσμα το Deathverse να γίνει πολύ καλύτερο και να αποκτήσει αρκετά ευρύτερο κοινό. Αν σκεφτεί κανείς πόσο χρόνος χρειάζεται για την ανάπτυξη ενός video game και το πόσους τίτλους μπορεί να κυκλοφορήσει μια εταιρεία στην περίοδο της καριέρας της, τότε είναι εύκολο να πούμε πως αυτή την στιγμή έχουμε πάρει την σωστή επιλογή”.

Η δήλωση καταλήγει λέγοντας πως η εταιρεία ανάπτυξης κάνει τα πάντα προκειμένου να μην αργήσει η επανακυκλοφορία του Deathverse και στην συνέχεια ευχαριστεί την κοινότητα για την κατανόηση και την στήριξη. Ευτυχώς το παιχνίδι είναι free-to-play και ο κόσμος δεν το αγόρασε, όπως το Babylon's Fall που έκλεισε επίσης σε λιγότερο από ένα χρόνο. Μπορεί όμως να πλήρωσε αντικείμενα σε μικροσυναλλαγές.

Deathverse: Let It Die. Όνομα και πράγμα πάντως, έτσι;

Διαβάστε περισσότερα για το Deathverse: Let It Die και για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με την προσωρινή αναστολή του τίτλου επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification