Danganronpa Decadence

Danganronpa Decadence

Danganronpa Decadence

Ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch

Όσοι περιμένατε να παίξετε τα παιχνίδια της σειράς Danganronpa στο Nintendo Switch, θα ανταμειφθείτε για την υπομονή σας, καθώς ανακοινώθηκε το Danganronpa Decadence.

Πρόκειται για ένα bundle που ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της E3 2021, που περιλαμβάνει και τα τρία βασικά παιχνίδια της σειράς (Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Danganronpa 2: Goodbye Despair, και Danganronpa V3: Killing Harmony). Επιπλέον, το πακέτο θα παρέχει και μια αναβαθμισμένη έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού από το Danganronpa V3.

Το bundle θα έχει μόνο physical έκδοση, ωστόσο αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει κάποιο από τα παιχνίδια ξεχωριστά, τότε θα υπάρχει και αυτή η δυνατότητα, καθώς και τα τέσσερα παιχνίδια του πακέτου θα πωλούνται και ξεχωριστά στο Nintendo eShop.

 

 

Επιπλέον, θα υπάρξει και η collector’s edition, που θα περιλαμβάνει ένα collector’s box, posters, το special edition remix soundtrack και φυσικά το παιχνίδι.

Το bundle αλλά και τα παιχνίδια ξεχωριστά θα είναι διαθέσιμα για το Nintendo Switch μέσα στο 2021.

Διαβάστε το review του Danganronpa V3: Killing Harmony. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification