• Ειδήσεις
  • Adventures
  • The Last of Us Part III: Ο Neil Druckmann μίλησε για τις πιθανότητες κυκλοφορίας του

The Last of Us Part III: Ο Neil Druckmann μίλησε για τις πιθανότητες κυκλοφορίας του

The Last of Us Part III: Ο Neil Druckmann μίλησε για τις πιθανότητες κυκλοφορίας του

The Last of Us Part III: Ο Neil Druckmann μίλησε για τις πιθανότητες κυκλοφορίας του

Δήλωσε ότι κάθε τίτλος είναι μεγάλη δέσμευση για την Naughty Dog.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του The Last of Us Part II δήλωσε ότι έχει ιδέες για το τρίτο μέρος, όμως δεν είναι σίγουρος για το πότε θα κυκλοφορήσει.

Ο Druckmann μιλώντας στο Script Apart Podcast, δήλωσε ότι έχει γράψει μία περίληψη του τρίτου μέρους μαζί με την Halley Cross. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Δεν δουλεύουμε πάνω σε αυτό τώρα, όμως ελπίζω κάποια στιγμή να δει το φως του ήλιου." Σύμφωνα με τον Druckmann η νέα ιστορία θα εξερευνήσει τι συνέβη λίγο μετά τα γεγονότα του The Last of Us Part II. Επιπλέον ο Druckmann δήλωσε, ότι έχουν γίνει αρκετές κουβέντες για το The Last of Us Part III, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πει αν η Naughty Dog θα το φτιάξει: "Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια τα οποία λένε μία πολύ προσωπική ιστορία για αυτούς τους χαρακτήρες. Με ένα παιχνίδι δεν υπάρχει μοτίβο για το μέλλον της σειράς. Με δύο παιχνίδια όμως αρχίζει και εμφανίζεται και υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία θα ακολουθήσουμε φτιάχνοντας ένα τρίτο παιχνίδι".

Επίσης ο Druckmann δήλωσε ότι είναι γνωστό ότι η Naughty Dog αφιερώνει αρκετό χρόνο για να εξερευνήσει πολλές ιδέες αφού κυκλοφορήσει κάποιο παιχνίδι: "Θα ήθελα να τις εξερευνήσω πλήρως και μετά ως εταιρεία να αποφασίσουμε που θα δεσμευτούμε. Είναι μία μεγάλη δέσμευση η οποία χρειάζεται κεφάλαιο, χρόνο, πάθος και ταλέντο, οπότε πρέπει να σκεφτούμε και τις συνέπιες της επιλογής μας".

Διαβάστε το review του The Last of Us Part II.

Διαβάστε περισσότερα για το μέλλον της Naughty Dog και συζητήστε για αυτήν στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification