Summertime Madness

Summertime Madness

Summertime Madness

Πληροφορίες

Είδος
Puzzle Game

Συνδυάζει νησί και τέχνη.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης DP Games ανακοίνωσε την νέα κυκλοφορία της, Summertime Madness τόσο για το PlayStation 5 όσο και για το PlayStation 4.

Είναι ένα First-Person Puzzle με χαριτωμένα γραφικά, αλλά τι είναι αυτό που το κάνει να διαφέρει; Αρχικά, παίζετε ως καλλιτέχνης παγιδευμένος μέσα σε μια από τις δικές του δημιουργίες. Μετά από μια συμφωνία με τον διάβολο, ο ζωγράφος παγιδεύεται μέσα σε έναν από τους καμβάδες του και θα πρέπει να τον βοηθήσετε να ξεφύγει λύνοντας διάφορα παζλ που περιέχουν αλληλεπίδραση με το περιβάλλον.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα νησί το οποίο μεταλλάσσεται και εξελίσσεται καθώς το εξερευνάτε και αν το τρέιλερ είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη, θα οδηγηθείτε σε μερικές σκοτεινές ανατροπές στο ταξίδι σας.
Λοιπόν, εμάς μας φαίνεται ήδη ενδιαφέρον. Το Summertime Madness έρχεται στα PS5 και PS4 αργότερα το 2021. Θα ασχοληθείτε με το αυτό το νέο, ιδιαίτερο παιχνίδι;

To Summertime Madness θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2021 για PS5 & PS4. Διαβάστε σχετικά με το νέο Resident Evil: Village Demo. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification