Τα maps του Armored Core 6 στο Elden Ring

Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1 1
Τα maps του Armored Core 6 στο Elden Ring

Τα maps του Armored Core 6 στο Elden Ring

Ένας γκρίζος κόσμος με τρομερή ομορφιά.

Ένας Tarnished έχει την τιμή να εξερευνήσει και έναν κόσμο πέρα από το Lands Between-τους χάρτες του Armored Core 6. Ο Modder DropOff μας έδειξε τι συνέβη όταν ‘’πέρασαν’’ τους χάρτες του Armored Core 6 στο δημοφιλές adventure game της From Software(Elden Ring), δίνοντας κυριολεκτικά στους παίκτες μία νέα οπτική πάνω στον τίτλο. Αλλά γιατί να διαβάζετε ενώ μπορείτε να το δείτε και εσείς οι ίδιοι; Μπορείτε να δείτε την δουλειά του DropOff στο βίντεο παρακάτω:

Μεταβαίνοντας από την οπτική ενός μεγάλου μηχανήματος σε μέγεθος ενός κανονικού ανθρώπου δείχνει το πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος του κόσμου του Armored Core 6 αλλά και το πόσο μεγάλο εύρος έχει το περιβάλλον του τίτλου. Ιδιαιτέρως ως η 6η προσθήκη στη σειρά του Armored Core, έδωσε στον τίτλο μία ολοκαίνουργια οπτική εισάγοντας την καθετότητα στον χάρτη του, που επιτρέπει στους παίκτες να κινούνται πάνω και κάτω. Δείχνει επίσης πολλές από τις μικρότερες λεπτομέρειες που χάνουν πολλοί παίκτες όταν ελέγχουν μια μηχανή. Κάποιος στο reddit σχολίασε: ''Το εύρος αυτού του παιχνιδιού πραγματικά σε προσελκύει.'' Επίσης σχολίασε ότι:'' Είναι απίστευτο το πόσες λεπτομέρειες υπάρχουν σε έναν αρκετά γκρίζο και μειλίχιο κόσμο.''

Επίσης άλλος σχολίασε: ''Ναι, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ ωραίο να βλέπω όλες αυτές τις μικρές πόρτες, τις σκάλες, τις κονσόλες και τα πράγματα που πραγματικά επικοινωνούν το μέγεθος του AC που πιλοτάρεις.'' Επίσης συνέχισε λέγοντας:'' Κάνει το γεγονός ότι δεν βλέπετε κανέναν κόσμο να τρέχει γύρω από τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού κάπως τρομακτικό, ωστόσο, θα ήταν μια ωραία πινελιά. Δεν έχω ιδέα για την υπόθεση του τίτλου, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος για αυτό, αλλά παντού φαίνονται άγονοι και έρημοι.'.

 

Armored Core Map from human perspective.
byu/Umr_at_Tawil inarmoredcore

 

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο ο DropOff δεν μας έχει δείξει ακόμα το πώς είναι να πιλοτάρεις μία μηχανή στο Erdtree, ούτε έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλλο mod που να μας επιτρέπει να το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε επίσης το review του Armored Core 6 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification