Saints Row reboot gameplay trailers

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Saints Row reboot gameplay trailers

Saints Row reboot gameplay trailers

Το story trailer δείχνει στοιχεία για την ιστορία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/8/22] Το gameplay overview trailer του Saints Row reboot δείχνει πως θα είναι οι μάχες και οι χαρακτήρες.

Οι Deep Silver και Volition κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ που μας δίνει μια γενική εικόνα για τις βασικές πτυχές του παιχνιδιού, όπως η μάχη, οι χαρακτήρες και τα customizations. Το τρέιλερ εστιάζει σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών customization και στην τεράστια πόλη, βουτώντας σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις άλλες εγκληματικές συμμορίες, τις οποίες οι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν για να χτίσουν την αυτοκρατορία τους στο Santo Ileso.

Το νέο τρέιλερ για το Saints Row περιλαμβάνει νέες λεπτομέρειες για σχεδόν κάθε μέρος του παιχνιδιού, όπως οχήματα, εχθρούς, μάχη σώμα με σώμα και όπλα σε απόσταση. Οι developers έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι παίκτες δεν πρέπει να περιμένουν να δημιουργήσουν την πιο ισχυρή αυτοκρατορία του εγκλήματος στην πόλη Santo Ileso σε σύντομο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος και προσπάθεια για να κερδίσουν τον σεβασμό. Όπως εξηγείται στο τρέιλερ, οι παίκτες θα ξεκινήσουν ένα δραστικό ταξίδι που θα κυμαίνεται από ληστείες μικρής κλίμακας μέχρι τελικά να κατακτήσουν ολόκληρη την πόλη.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι Saints που στοχεύουν να καταλάβουν την πόλη του Santo Ileso. Θα υπάρξουν μοχθηρές ομάδες που ονομάζονται Los Panteros, The Idols και The Marshalls και που θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τα σχέδιά σας. Θα έχετε επίσης ένα κινητό για να κάνετε κλήσεις, να βλέπετε τις αποστολές και τα challenges, με τα rewards που δίνουν, αλλά να φτιάχνετε ακόμα και playlist με τραγούδια. Θα υπάρχουν customizations σε όπλα, οχήματα, σώματα, ρούχα και αξεσουάρ, με μια ευρεία γκάμα από χρώματα και επιλογές για patterns.

[UPDATE: 17/8/22 - Story trailer] Τo story trailer του Saints Row παρουσιάζει αναλυτικά τι παίζει με το σενάριο με την παρέα των Saints. Θα δείτε επίσης και ορισμένους από τους αντιπάλους της ομάδας. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Το Saints Row, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PC, PS και Xbox.

Δείτε το gameplay video του Saints Row reboot. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification