• Ειδήσεις
  • Action
  • Διαγραμμένη αποστολή του GTA: Vice City έβαζε τον Tommy Vercetti να παίξει σε ταινία

Διαγραμμένη αποστολή του GTA: Vice City έβαζε τον Tommy Vercetti να παίξει σε ταινία

Διαγραμμένη αποστολή του GTA: Vice City έβαζε τον Tommy Vercetti να παίξει σε ταινία

Διαγραμμένη αποστολή του GTA: Vice City έβαζε τον Tommy Vercetti να παίξει σε ταινία

Σε μία σκηνή καταδίωξης.

Ο YouTuber Vadim M ανακάλυψε έναν κώδικα στο Grand Theft Auto: Vice City: Definitive Edition για μία διαγραμμένη αποστολή όπου ο Tommy έπαιζε σε μία ταινία.

Ο κώδικάς βρίσκεται μόνο στη νέα έκδοση του τίτλου και όχι στην αρχική του 2002. Ο λόγο είναι ότι η εταιρεία ανάπτυξης Grove Street Games που ανέλαβε ολόκληρο το Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition δεν αναγνώρισε ότι αρκετά από τα αρχεία που είχαν οι αρχικές εκδόσεις ήταν για εσωτερική χρήση μόνο.
Ο Vadim ένωσε κάποια κομμάτια του κώδικά ανακάλυψε ένα αρχείο που ονομάζεται movie demo και περιέχει ένα cutscene, όπου ο Tommy φεύγει από το αστυνομικό τμήμα στην Ocean Beach για το Malibu Club, ενώ των ακολουθούν δύο gangsters. Ο Tommy μαζί με τον συνεργάτη του καταφέρνουν να δραπετεύσουν όμως το αυτοκίνητό τους πέφτει επάνω σε κάτι βαρέλια όπου και γίνεται έκρηξη.

Επιπλέον ο Vadim ανακάλυψε κομμάτια κομμένου διαλόγου, όπου ο παραγωγός Steve Scott ζητάει από τον Tommy να παίξει σε μία σκηνή καταδίωξης. Ο Tommy συμφωνεί και θα ακολουθούσε ένα stunt mission.

Διαβάστε επίσης για τον πρόσφατο θάνατο του Ray Liotta που υποδυόταν τον Tommy στο Gran Theft Auto: Vice City και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification