Η Remedy θα κυκλοφορήσει το Max Payne 1 & 2 remake και ένα Control μέχρι το 2025

Η Remedy θα κυκλοφορήσει το Max Payne 1 & 2 remake και ένα Control μέχρι το 2025

Η Remedy θα κυκλοφορήσει το Max Payne 1 & 2 remake και ένα Control μέχρι το 2025

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία.

Στην τελευταία της έκθεση οικονομικών αποτελεσμάτων, η Remedy Entertainment παρείχε σύντομες ενημερώσεις για πολλά games υπό ανάπτυξη. Ενώ το CrossfireX συνεχίζει να υποστηρίζεται, η Remedy εργάζεται επί του παρόντος στο Alan Wake 2 (σ.σ. αναμένεται μέχρι το 2023), στο Max Payne 1 & 2 remake, στο Codename Vanguard και σε ένα νέο Control (τουλάχιστον ένα spin-off, ενώ αναμένεται και ένα sequel).

Το Alan Wake 2 βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς ανάπτυξης και αναμένεται το 2023. Το Codename Vanguard θα βασίζεται στο Co-op και θα είναι free-to-play, ενώ αναπτύσσεται μαζί με την Tencent. Τα remakes του Max Payne και το spin-off του Control βρίσκονται επί του παρόντος σε στάδια proof-of-concept για ανάπτυξη. Αυτά τα παιχνίδια είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν μέχρι το 2025, καθώς η Remedy στοχεύει να κυκλοφορήσει σημαντικά παιχνίδια μεταξύ του 2023 και του 2025.

Η Remedy θα υλοποιήσει επίσης της Northlight engine, η οποία χρησιμοποιήθηκε για το Quantum Break and το Control. Έχει μια ομάδα που εργάζεται για την περαιτέρω ανάπτυξη του λογισμικού για τα τρέχοντα και μελλοντικά games της Remedy.

Στις αρχές Απριλίου ανακοινώθηκαν remakes για τα Max Payne και Max Payne 2, τα οποία θα αναβαθμιστούν στην Northlight engine. Προς το παρόν, μέσα στο καλοκαίρι ευελπιστούμε να δούμε κανένα εκτενές gameplay video του Alan Wake 2.

Διαβάστε περισσότερα για το Max Payne 1 & 2 remake και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification