• Ειδήσεις
  • Action
  • Sony: "Είναι ωραίο που τώρα οι gamers μπορούν να παίξουν God of War στα PC με χειριστήριο Xbox"

Sony: "Είναι ωραίο που τώρα οι gamers μπορούν να παίξουν God of War στα PC με χειριστήριο Xbox"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Sony: "Είναι ωραίο που τώρα οι gamers μπορούν να παίξουν God of War στα PC με χειριστήριο Xbox"

Sony: "Είναι ωραίο που τώρα οι gamers μπορούν να παίξουν God of War στα PC με χειριστήριο Xbox"

Προσπάθησαν να προσθέσουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Το God of War της Sony κυκλοφορεί από σήμερα και στα PC, ανοίγοντας το παιχνίδι σε ένα νέο κοινό, μερικοί από τους οποίους μπορεί να παίξουν το παιχνίδι χρησιμοποιώντας ένα χειριστήριο Xbox ή Nintendo Switch.

Ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της Sony Santa Monica, Matt DeWald, ρωτήθηκε από το Game Informer για το πώς αισθάνεται όταν οι gamers παίζουν το God of War με ένα χειριστήριο Xbox και είπε ότι είναι "υπέροχο".

Η κυκλοφορία για PC σχεδιάστηκε ειδικά με την ιδέα ότι μερικοί άνθρωποι θα χρησιμοποιούσαν χειριστήρια από όλες τις εταιρείες, είπε ο DeWald. "Σας βάλαμε όλα τα glyphs για να μην μπερδεύεστε με το πάτημα του κουμπιού. Ναι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ένα Switch controller. Μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε controller τρίτων εταιρειών. Προσπαθήσαμε να προσθέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές. Γιατί να περιορίσουμε τα άτομα που θέλουν να παίξουν το παιχνίδι;"

Το God of War κυκλοφόρησε το 2018 ως αποκλειστικός τίτλος στο PS4 και απέδωσε εξαιρετικά, πουλώντας 19,5 εκατομμύρια αντίτυπα σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση της Sony. Το παιχνίδι τεχνικά μπορούσε ήδη να παιχτεί με χειριστήρια τρίτων, αφού κυκλοφόρησε για PC μέσω του PlayStation Now.

Διαβάστε περισσότερα για τις απαιτήσεις του God of War στα PC.

Διαβάστε το review του God of War και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification