Το Alan Wake Remastered για το Nintendo Switch αξιολογήθηκε από το ESRB

Το Alan Wake Remastered για το Nintendo Switch αξιολογήθηκε από το ESRB

Το Alan Wake Remastered για το Nintendo Switch αξιολογήθηκε από το ESRB

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του.

Περισσότερα στοιχεία που δείχνουν ότι το Alan Wake Remastered έρχεται στο Nintendo Switch έχουν πλέον εμφανιστεί. Το ESRB (Entertainment Software Rating Board) έχει δημοσιεύσει μια αξιολόγηση για το παιχνίδι για το Nintendo Switch, που ακολούθησε μια βαθμολογία στη Βραζιλία που αφορά την έκδοση αυτού του remaster της Remedy για το Switch. Ωστόσο, η Remedy δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα το Alan Wake Remastered για το Switch, και μερικές φορές οι καταχωρίσεις του πίνακα αξιολογήσεων είναι λανθασμένες, όπως συνέβη όταν η PEGI και το Borderlands 3 για το Nintendo Switch.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Remedy, το Control, ήρθε στο Nintendo Switch το 2020 μέσω του cloud, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το αν θα συμβεί το ίδιο και για το Alan Wake Remastered, αν έρχεται πράγματι στην κονσόλα της Nintendo. Το Alan Wake Remastered κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S, καθώς και για PS4 και Xbox One. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια σειρά από ενημερώσεις και βελτιώσεις σε σχέση με το πρωτότυπο του 2010, συμπεριλαμβανομένων γραφικών 4K και 60 fps, καθώς και νέες περικοπές και καλύτερες κινούμενες εικόνες προσώπου.

Η Remedy ανέπτυξε το παιχνίδι μαζί με την d3t, μια ομάδα ανάπτυξης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και αρκετοί developers που εργάστηκαν στο πρωτότυπο Alan Wake του 2010 επέστρεψαν για το remaster. Εκτός από το Alan Wake Remastered, φημολογείται ότι η Remedy αναπτύσσει το Alan Wake 2 με χρηματοδότηση της Epic Games.

Διαβάστε περισσότερα για το Alan Wake Remastered. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification