Το GTA 5 εγκαταλείπει ξανά το Xbox Game Pass

Το GTA 5 εγκαταλείπει ξανά το Xbox Game Pass

Το GTA 5 εγκαταλείπει ξανά το Xbox Game Pass

Και τρείς ακόμα τίτλοι επίσης.

Κάποια στιγμή τον Αύγουστο, το Grand Theft Auto V  του Xbox θα εγκαταλείψει την υπηρεσία Game Pass για να δώσουν τη θέση τους σε μια σειρά νέων τίτλων.

Το Grand Theft Auto V είναι έτοιμο να εγκαταλείψει το Xbox Game Pass κάποια στιγμή σύντομα, σύμφωνα με το επίσημο site της υπηρεσίας. Το GTA V αναφέρεται μαζί με τα It Lurks Below, The Touryst και UnderMine κάτω από το φίλτρο "Leaving Soon" στην υποσελίδα Game Pass του Xbox. Αυτά τα τέσσερα games δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα φύγουν από το Xbox Game Pass, αλλά οι τίτλοι τείνουν να αφαιρούνται από τη συνδρομητική υπηρεσία κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του μήνα.

Το GTA V επανήλθε στο Xbox Game Pass στις 8 Απριλίου, αφού αρχικά είχε προστεθεί στην υπηρεσία το 2020 ενώ τώρα, τρεις μήνες αργότερα, φεύγει και πάλι από το Game Pass. Οι συνδρομητές που επιθυμούν να αποκτήσουν τον τίτλο θα έχουν έκπτωση 20% ως μέλη. Η υπηρεσία πρόκειται να λάβει ένα σύνολο τίτλων τις επόμενες εβδομάδες. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τα The Ascent, Omno, Microsoft Flight Simulator, Hades και Psychonauts 2.

Η Rockstar φέρεται να εργάζεται για το Grand Theft Auto 6, αν και πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2025. O επερχόμενος τίτλος θα διαθέτει μια εξελισσόμενη τοποθεσία που αντικατοπτρίζει τη συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση του χάρτη του Fortnite, σύμφωνα με το site Gamespot.

Διαβάστε για το πώς η Rockstar μειώνει τον χρόνο αναμονής στα loading screens και συζητήστε για το GTA online στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification