Lost in Random: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Lost in Random: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Lost in Random: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε στο EA Play 2021.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης EA Play 2021 ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυλοφορίας του Lost in Random.

lost in random 1

Το Lost in Random είναι ένα Action-Adventure game, το οποίο ανακοινώθηκε το 2019 και θα περιέχει puzzles και μάχες σε ένα σκοτεινό καρτουνίστικο κόσμο.

lost in random 2

Θα διαθέτετε διάφορες ικανότητες όπως να σταματάτε το χρόνο και ρίχνετε ξόρκια. Η επίσημη περιγραφή του τίτλου είναι η εξής: "Το Kingdom of Random είναι ένα βασίλειο στο οποίο κυβερνάει μία κακιά βασίλισσα και είναι χωρισμένο σε έξι τομείς όπου η ζωή εξαρτάται από ένα καταραμένο ζάρι. Ελέγχοντας τη Even, οι παίκτες θα εξερευνήσουν τους μυστηριώδεις δρόμους της χώρας, θα συναντήσουν τους απρόβλεπτους κατοίκους της και θα αναλάβουν δύσκολες δοκιμασίες για να σώσουν την αδερφή της , Odd, από τη βασίλισσα. Στην περιπέτεια τους θα έχουν παρέα τον Dicey, ένα μικρό ζωντανό ζάρι, μαζί με τον οποίο θα ανακαλύψουν μία παλιά ιστορία με ένα αρκετά σύγχρονο μήνυμα: Η τύχη στον κόσμο δεν είναι κάτι που μπορεί να ελεγχθεί αλλά κάτι που μπορούμε να αποδεχτούμε και να εκμεταλλευτούμε".

lost in random 3

Ο creative director και lead writer του Lost in Random, Olov Redmalm, δήλωσε: "Όταν ξεκινήσαμε αυτό το project, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα παραμύθι πιο σκοτεινό από ότι έχουμε κάνει στο παρελθόν. Σχεδιάσαμε διάφορους χαρακτήρες και concepts, αλλά μόλις φτάσαμε σε αυτή τη ζωγραφιά ενός κοριτσιού με ένα ζάρι για να καταλάβουμε ότι υπάρχει κάτι για να εξερευνήσουμε. Το δύσκολο κομμάτι ήταν να αποφασίσουμε το πως θα είναι το gameplay. Θέλαμε το κεντρικό θέμα και το gameplay να είναι γύρω από το ζάρι, αλλά έπρεπε να σκεφτούμε τι θα ήταν υπερβολικά τυχαίο και τι όχι. Θεωρούμε ότι η αρχική μας ιδέα εξελίχτηκε με φυσικό τρόπο".

lost in random 4

Το Lost in Random θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Lost in Random και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification