Ο Art Director του Assassin's Creed αποχώρησε από την Ubisoft

New
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Art Director του Assassin's Creed αποχώρησε από την Ubisoft

Ο Art Director του Assassin's Creed αποχώρησε από την Ubisoft

Πηγαίνει στην Haven Entertainment της Jade Raymond. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 26/7/21] Μετά από τον Director του Assassin's Creed, ο οποίος απολύθηκε, τώρα και ο Art Director αποτελεί παρελθόν από την Ubisoft.

Ο Raphael Lacoste, αποχώρησε μετά από 16 χρόνια, με στόχο να συνεχίσει επαγγελματικά "σε μια νέα περιπέτεια" όπως αναφέρει. Ο Lacoste ευχαρίστησε το community του Assassin's Creed και τους συναδέλφους του με τους οποίους συνεργάστηκε.

Ο Lacoste είχε δουλέψει από το πρώτο Assassin's Creed του 2007 και είχε σχεδιάσει έξι διαφορετικούς assassins. Επίσης, από την Ubisoft αποχώρησαν ο narrative director Darby McDevitt, αλλά και ο game director Eric Baptizat.

[UPDATE: 26/7/21 – Πηγαίνει στην Haven Entertainment] Ο Raphael Lacoste πηγαίνει στην Haven Entertainment της Jade Raymond ως Art Director, μετά την αποχώρησή του από τη Ubisoft.

Την ανακοίνωση έκανε στο Twitter και δήλωσε: Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι μπήκα στη Haven ως Art Director. Μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου ήταν που δημιούργησα στο Assassin’s Creed 1. Το να δημιουργήσω μία νέα σειρά με την ίδια βασική ομάδα είναι συναρπαστικό.

Διαβάστε για την αποχώρηση του director του Assassin’s Creed Valhalla από την Ubisoft. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification