• Ειδήσεις
  • Action
  • Ο director του Call of Duty Zombies mode θα αναπτύξει ένα νέο Action game για την Sony

Ο director του Call of Duty Zombies mode θα αναπτύξει ένα νέο Action game για την Sony

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο director του Call of Duty Zombies mode θα αναπτύξει ένα νέο Action game για την Sony

Ο director του Call of Duty Zombies mode θα αναπτύξει ένα νέο Action game για την Sony

Η Deviation Games υπόσχεται άφθονη δράση και πλούσιο περιεχόμενο.

Κατά την διάρκεια του Summer Game Fest, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας ανάπτυξης Deviation Games με την Sony.

Το όνομα της εταιρείας μπορεί να μην λέει πολλά στους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο, οι διευθυντές της εταιρείας είναι ο Dave Anthony και ο Jason Blundell, πρώην επικεφαλής του Call of Duty, ο οποίος δημιούργησε το επιτυχημένο Zombies mode! Ο Blundell αποχώρησε πέρυσι από την Treyarch.

Η ομάδα τους δουλεύει ήδη για την Sony και θα αναπτύξει μια νέα gaming σειρά, που θα αποτελεί ένα "Action game που θα κάνει πάταγο" όπως είπαν. Θα είναι ένα έργο που θα προέλθει από "εμπειρία δεκαετιών στο σχεδιασμό games και θα αποτελέσει  κάτι νέο με καινοτομία που δεν έχετε ξαναδεί στο παρελθόν. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι πλούσιο σε περιεχόμενο. Θα εστιάσουμε πολύ στη δράση και την ενέργεια" πρόσθεσε ο Dave Anthony, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η Deviation Games δεν είναι μια απλή indie εταιρεία, αλλά απασχολεί πάνω από 100 developers και αναπτύσσεται διαρκώς. Επομένως λογικά θα δούμε κάτι δυνατό.

Η Sony έχει ανακοινώσει ότι αναπτύσσει 25 games και τα μισά από αυτά θα είναι νέες σειρές. Το συγκεκριμένο λογικά ανήκει στην 25άδα. Συζητήστε περισσότερα για το επερχόμενο Action game στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification