Φήμη: Το God of War: Ragnarok μπορεί να μην προλάβει το 2021

Φήμη: Το God of War: Ragnarok μπορεί να μην προλάβει το 2021

Φήμη: Το God of War: Ragnarok μπορεί να μην προλάβει το 2021

Η αναβολή του αποφασίστηκε εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg Jason Schreier, το God of War: Ragnarok τελικά θα καθυστερήσει να βγει στην αγορά.

Το νέο God of War είχε ανακοινωθεί πρώτα φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 στην έκθεση State of Play και αναμενόταν να κυκλοφορήσει εντός του τωρινού έτους. Ο Schreier όμως διέψευσε αυτήν την ημερομηνία κυκλοφορίας μέσω Twitter, απαντώντας σε έναν fan του God of War που αναρωτιόταν το πότε θα δει τον επόμενο τίτλο της σειράς στα ράφια. Ο Schreier ανέφερε: “Νομίζω πως έχει αναβληθεί εδώ και αρκετούς μήνες και θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη φορά που θα αναφερθούν σε αυτό”.

Μέχρι στιγμής, ούτε η publisher Sony ούτε η εταιρεία ανάπτυξης Santa Monica Studio έχουν επιβεβαιώσει πως θα καθυστερήσει το επερχόμενο God of War, ο Schreier όμως θεωρείται μία πολύ αξιόπιστη πηγή. Τον Φεβρουάριο ο Hermen Hulst, επικεφαλής της PlayStation Studios, είχε δηλώσει: “Το να παίζω God of War του 2018 ήταν μία σπουδαία εμπειρία για εμένα. Οπότε, το να βλέπω και να ακούω την αντίδραση που προκάλεσε αυτή η μικροσκοπική ματιά που αποκαλύψαμε στην PlayStation Showcase του περασμένου Σεπτεμβρίου ήταν πολύ συναρπαστικό. Δεν μπορώ να περιμένω την ώρα που ο κόσμος θα δει αυτό που φτιάχνει η Santa Monica”.

Διαβάστε περισσότερα για το God of War: Ragnarok και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification