Η Sony σκοπεύει να φέρει το Uncharted 4 στα PC

GameWorld
GameWorld

GameWorld  

Το GameWorld.gr άνοιξε το δικό του online shop! -> GWShop.gr
 
0.0 ()
1
Η Sony σκοπεύει να φέρει το Uncharted 4 στα PC

Η Sony σκοπεύει να φέρει το Uncharted 4 στα PC

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο.

Μετά από το blockbuster της Sony Horizon Zero Dawn, το οποίο πέρυσι βγήκε και για PC, ένα ακόμη μεγαλύτερο όνομα στις gaming σειρές της, φημολογείται ότι θα έρθει στους υπολογιστές.

Ο λόγος για το Uncharted 4: A Thief's End. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από έγγραφo που έχει στείλει η Sony στους επενδυτές της, στο event "Investor Relations Day". Το έγγραφο αναφέρει ότι "Έρχονται περισσότερες κυκλοφορίες στα PC". Εκεί υπάρχουν τα λογότυπα των Days Gone και Uncharted 4!

uncharted 4 pc

Οι σειρές Uncharted, God of War και The Last of Us, αποτελούν την ελίτ της Sony και σίγουρα η κυκλοφορία ενός τόσο σημαντικού video game, σημαίνει πολλά για τους PC  gamers, ακόμα κι αν ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2016.

Παράλληλα, η παρουσίαση δείχνει την τάση της Sony να κυκλοφορήσει μία υπηρεσία ανάλογη με το Xbox Game Pass της Microsoft, αφού δηλώνει ότι θα συνεχίσει να επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες ανάπτυξης, αλλά και τις δικές της εταιρείας, ώστε να αναβαθμίσει το software που προσφέρει στους χρήστες της.

Διαβάστε το review του Uncharted 4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification