Το The Last of Us: Part II στο PS5 (στα 60fps)

Hot
Το The Last of Us: Part II στο PS5 (στα 60fps)

Το The Last of Us: Part II στο PS5 (στα 60fps)

Το επίσημο patch της Naughty Dog. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/4/21] Αν θέλατε να μάθετε το πως φαίνεται το The Last of Us Part 2 όταν τρέχει σε 4Κ ανάλυση στο PS5 με 60fps τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο άρθρο.

Ένας fan του The Last of Us έκανε χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας και ΑΙ upscaling για να μας δώσει μία γεύση. Ο ElAnalistDeBits ανέβασε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο μπορούμε να δούμε την ομαλότητα και την ευκρίνεια που θα προσέφερε το PS5 patch για το The Last of Us Part II. Το εν λόγω patch φημολογούταν ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα.

Πρόκειται για παρόμοιο πειραματισμό με την περίπτωση του Bloodborne, το οποίο είδαμε να τρέχει σε 4Κ 60fps την προηγούμενη εβδομάδα.

[UPDATE: 19/5/21 - Το επίσημο patch των 60 fps] Η Naughty Dog έχει εισάγει ένα νέο patch στο The Last of Us: Part II (το 1.08), με το οποίο οι κάτοχοι PS5 μπορείτε να το παίξετε στα 60 fps.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια αναφορά για native 4K ανάλυση. Πάντως, η Naughty Dog δήλωσε ότι αυτό είναι το "πρώτο βήμα", όσον αφορά στη γνωριμία της με το PS5 και θα ακολουθήσουν περισσότερες ειδήσεις για projects που ετοιμάζει στο μέλλον.

Δείτε την fan-made ταινία The Last of Us και συζητήστε για το The Last of Us Part II στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification