Το Outriders έχει πλήθος από bugs

Hot
Το Outriders έχει πλήθος από bugs

Το Outriders έχει πλήθος από bugs

Η People Can Fly εξήγησε πως θα επαναφέρει τα εξαφανισμένα items. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 7/4/21] Η κυκλοφορία του Outriders δεν ήταν όσο ομαλή περίμενε η People Can Fly, με αποτέλεσμα εκτός από τα προβλήματα στους servers του να υπάρχει και ένα bug το οποίο σβήνει όλο τα inventories των παικτών.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχουν συναντήσει παίκτες από όλα τα format και κάποιοι δήλωσαν ότι έχασαν τον εξοπλισμό τους, τον οποίο έκαναν μέχρι και 50 ώρες να τον αποκτήσουν. Άλλοι παίκτες εντόπισαν προβλήματα στο matchmaking. Ο community manager της People Can Fly δήλωσε στο Reddit ότι η εταιρεία δουλεύει για να σταθεροποιηθούν οι servers και να διορθωθεί το bug στα inventory. Το συγκεκριμένο bug είχε εμφανιστεί και στο demo του Outriders.

 

[UPDATE: 12/4/21 – Στα PC γεμίζει ολόκληρους σκληρούς δίσκους λόγω των crashes] Το Outriders όταν παθαίνει crashes δημιουργεί κάποια αρχεία τα οποία βοηθούν την εταιρεία ανάπτυξης να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος, όμως επειδή συμβαίνει πολλές φορές γεμίζουν σχεδόν τελείως αρκετοί δίσκοι.

Ο χρήστης του Reddit, Toasteroven47 αφού αναρωτήθηκε γιατί ο χώρος στο σκληρό δίσκο του γινόταν όλο και μικρότερος, ανακάλυψε ότι τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί από τα crashes του Outriders φτάνουν σε μέγεθος τα 22GB. Ο Toasteroven47 χρησιμοποίησε το πρόγραμμα WinDirStat για να εντοπίσει τι περιέχει ο κάθε φάκελος. Στο Reddit υπήρξαν αρκετές απαντήσεις από χρήστες που αναφέρουν παρόμοια μεγέθη.

[UPDATE 2: 16/4/21 – Διορθώθηκε το πρόβλημα που διέγραφε όλο το inventory] Η εταιρεία ανάπτυξης People Can Fly, κυκλοφόρησε ένα patch, το οποίο αποτρέπει την διαγραφή του inventory στο Outriders.

Το συγκεκριμένο patch δεν επαναφέρει τα items που έχουν ήδη χαθεί, όμως θα αποτρέψει κάτι τέτοιο από το να ξαναγίνει στο μέλλον. Η People Can Fly δουλεύει επίσης για να επαναφέρει και τα items που έχουν χαθεί. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης μετά από το συγκεκριμένο update, οι παίκτες ίσως δουν τα items να μην φαίνονται προσωρινά, όμως κάνοντας ένα restart θα εμφανίζονται κανονικά.

Εκπρόσωπος της People Can Fly δήλωσε: "Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι αυτό το patch θα αποτρέπει τις διαγραφές του inventory στο μέλλον, όμως θέλουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο να σιγουρευτούμε ότι κανείς παίκτης δεν θα αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα, πριν προχωρήσουμε στην επαναφορά του items. Μόλις είμαστε ικανοποιημένοι με την λειτουργία του patch, θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες για την επαναφορά".

[UPDATE 3: 21/4/21 – Τα εξαφανισμένα items θα έχουν μεγαλύτερη αξία όταν επιστρέψουν] Η εταιρεία ανάπτυξης People Can Fly ανακοίνωσε στο Reddit ότι σκοπεύει να λύσει το πρόβλημα όπου εξαφανιζόταν όλο το inventory κάποιων παικτών, και τα items όταν επιστρέψουν θα είναι ίδιας ή καλύτερης αξίας.

Εκπρόσωπός της δήλωσε: "Τα items. όταν επιστρέψουν, θα είναι το υψηλότερο level που θα μπορεί να τα βάλει ο κάθε παίκτης." Για παράδειγμα, αν κάποιος έχασε ένα όπλο στο World Tier 3, όταν το πάρει πίσω θα είναι custom στο επίπεδο που είναι τώρα. Στην ανάρτηση στο Reddit, υπάρχουν επίσης αρκετές λεπτομέρειες για σχέδια που έχει η People Can Fly για να διορθώσει τα bugs του Outriders, όπως το ότι ακούει τις απόψεις των παικτών και δίνει προτεραιότητες εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα επιστρέψουν τα εξαφανισμένα items.

[UPDATE 4: 23/4/21 - Η People Can Fly εξήγησε πως θα επαναφέρει τα εξαφανισμένα items] Ο community manager της People Can Fly, Toby Palm, εξήγησε στο Reddit πως η εταιρεία θα επαναφέρει τα εξαφανισμένα items των παικτών που επηρεάστηκαν από το συγκεκριμένο bug.

Οι παίκτες θα χωριστούς σε τρεις ομάδες: Στην Α) θα μπουν οι παίκτες οι οποίοι δεν μπορούσαν να παίξουν καν το παιχνίδι λόγω των bugs στους servers. Στην Β) θα μπουν οι παίκτες που επηρεάστηκαν από το συγκεκριμένο bug, όμως μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι και στην Γ) όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της κοινότητας.

Στην ομάδα Α) θα επιστραφούν όλα τα items όσο σπάνια και αν ήταν. Στην Β) θα επιστραφούν μέχρι και 20 legendary items και για την Γ) δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο. Ο Palm δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένη ημερομηνία που θα επιστραφούν τα items και δήλωσε: "Η εταιρεία χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να βεβαιωθεί ότι διαδικασία δουλεύει όπως πρέπει". Προς το παρόν κάποιοι παίκτες βλέπουν στο inventory τους να εμφανίζονται items, ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας, με αυτά που χάθηκαν. Επιπλέον ο Palm δήλωσε ότι η επαναφορά των items δεν είναι απλή διαδικασία και θα πρέπει κάθε λογαριασμός να ελεγθεί για φθορά του inventory και είπε ότι η People Can Flys δουλεύει όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Διαβάστε το review του Outriders.

Διαβάστε περισσότερα για το Outriders και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification