Οι cheaters στο Outriders θα είναι σημαδεμένοι

Hot
Οι cheaters στο Outriders θα είναι σημαδεμένοι

Οι cheaters στο Outriders θα είναι σημαδεμένοι

Θα έχουν επίσης ποινές στο matchmaking.

Το νέο dev update του Outriders στο Steam αναφέρει πως για να τιμωρεί η εταιρεία ανάπτυξης τους cheaters, πέρα από ποινές στο matchmaking, θα τους βάζει και ένα “διακριτικό αλλά ορατό” σημάδι το οποίο δεν θα φεύγει ποτέ.

Η εταιρεία ανάπτυξης People Can Fly αναφέρει πως “Ύστερα από την κυκλοφορία του demo αυτό αποτελεί ένα πολυσυζητημένο θέμα, οπότε θέλαμε να προσφέρουμε την οπτική μας σε αυτό καθώς επίσης και να ξεκαθαρίσουμε την πολιτική μας σχετικά με το cheating και το hacking”. Κατά την διάρκεια του demo, η People Can Fly βρήκε περίπου 200 cheaters ανάμεσα σε 2 εκατομμύρια συνολικούς παίκτες, δηλαδή το 0.01%. Η εταιρεία ανάπτυξης θεωρεί πως το ποσοστό δεν πρόκειται να μεγαλώσει ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία του Outriders, η οποία είναι σε μία εβδομάδα από τώρα.

Παρόλα αυτά, η People Can Fly πρόκειται να εφαρμόσει περιορισμούς στο matchmaking για τους cheaters. Οι cheaters στο multiplayer θα μπορούν να παίξουν μόνο εναντίων άλλων cheaters με αποτέλεσμα η εύρεση αντιπάλων να διαρκεί πάρα πολύ για αυτούς, μια πρακτική την οποία έχουν υιοθετήσει και άλλα competitive games. Σύμφωνα με την People Can Fly, στο Outriders cheating θεωρείται:

  • Το να τρέχει επίτηδες κάποιος το παιχνίδι στο PC χωρίς το Easy Anti-Cheat (EAC)
  • Το να επεξεργάζεται κάποιος τα αρχεία του παιχνιδιού για να δώσει πλεονέκτημα στον χαρακτήρα του σε level, skills, inventory κλπ
  • Το να αλλάζει κάποιος τον χρόνο του παιχνιδιού ώστε να μειώσει πράγματα που εξαρτιόνται από τον χρόνο όπως οι vendors και τα challenges
  • Το να χρησιμοποιεί κάποιος προγράμματα trainer ή άλλα αντίστοιχα ώστε να αποκτήσει πλεονεκτήματα μέσα στο παιχνίδι
  • Το να χρησιμοποιεί κάποιος προγράμματα που επηρεάζουν το gameplay όπως aimbots ή wallhacks

Η People Can Fly είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να περάσει. Το σημάδι στους cheaters φαίνεται πως υιοθετήθηκε σαν πρακτική για να μην επιτρέπει σε χρήστες του YouTube ή του Reddit που κάνουν cheating να κοροϊδεύουν κόσμο σε αναρτήσεις τους όπως για παράδειγμα με το να επιδεικνύουν πολύ καλό εξοπλισμό που δεν κέρδισαν τίμια. Η Πολωνική εταιρία επίσης δημοσίευσε μία προειδοποίηση για τους cheaters της beta έκδοσης που θα ήθελαν να επιστρέψουν στην “καλή πλευρά” πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι λέγοντάς τους πως “Αν κάνατε cheating κατά την διάρκεια του demo απλά “για να το δοκιμάσετε” αλλά δεν θέλετε να είστε σημαδεμένοι στο κανονικό παιχνίδι, πρέπει να ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ITEMS ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ έτσι ώστε να καθαρίσετε τα πάντα”.

Το Outriders θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και θα διατεθεί δωρεάν για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα για το Outriders και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification