Φήμη: Το επόμενο character skin του Fortnite θα είναι ο Ant-Man

Φήμη: Το επόμενο character skin του Fortnite θα είναι ο Ant-Man

Φήμη: Το επόμενο character skin του Fortnite θα είναι ο Ant-Man

Πιθανό το crossover σύμφωνα με διαρροές από data miners.

Πολλαπλοί Fortnite data miners έχουν ανακαλύψει ένα στοιχείο που αποτελεί ένδειξη για επερχόμενη εμφάνιση του Ant-Man στο πετυχημένο Battle Royale.

Καινούρια portals ανοίγουν διαρκώς στο Fortnite ως μέρος του storyline Zero Point και το τελευταίο από αυτά δείχνει το έδαφος ενός δάσους. Η κάμερα βρίσκεται στο ύψος του εδάφους και ακούγονται ήχοι εντόμων, όμως ο Ant-Man δεν βρίσκεται στο βίντεο. Οι data miners αναφέρουν πως το portal ονομάζεται “SmallFry”, κάτι που αποτελεί ισχυρή ένδειξη για μια σύντομη άφιξη του γνωστού υπερήρωα στο Battle Royale, μιας και αυτό φιλοξενεί ήδη πληθώρα χαρακτήρων της Marvel.

Τα portals συνήθως μένουν ανοιχτά για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι να υπάρξουν επίσημες πληροφορίες για το εκάστοτε crossover. Παραδείγματα αποτελούν το Tron για το οποίο είχε ανοίξει ένα portal προς τον γνώριμο ψηφιακό του κόσμο, αλλά και το Street Fighter με ένα portal που έδειχνε το Suzaku Castle. Τα περισσότερα character skins που έχουν ανακοινωθεί για την 6η σεζόν του Fortnite μέχρι στιγμής δεν αφορούν υπερήρωες, αλλά υπάρχει πληθώρα από crossovers με franchises όπως τα Alien, Halo, God of War, Predator, και GI Joe.

Ο Ant-Man πιθανώς να είναι ένας από τους τελευταίους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στην 5η σεζόν του Fortnite. Η 6η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει μετά την επόμενη εβδομάδα, αφού το τωρινό battle pass λήγει στις 15 Μαρτίου. Ενδεχομένως να συνοδευτεί από κάποιο μεγάλο event, κάτι που αποτελεί πάγια πρακτική της Epic Games.

Διαβάστε περισσότερα για το Crossover του Fortnite με το Alien και συζητήστε για το Fortnite στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/03/2021 09:06
Άλλος ένας υπέροχος χαρακτήρας της Μάρβελ στο διάσημο παιχνίδι.
Notification