Το skin του Ghost Rider έρχεται στο Fortnite

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Το skin του Ghost Rider έρχεται στο Fortnite

Το skin του Ghost Rider έρχεται στο Fortnite

Θα προστεθεί με τουρνουά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/1/20] Data miners ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να ανακαλύψουν ότι το νέο skin που προστίθεται στο Fortnite είναι το skin του Ghost Rider.

Ένας Fortnite leaker με ψευδώνυμο Hypex αποκάλυψε επίσης και κάποια achievements στα game’s files του Fortnite που αφορούν το νέο Ghost Rider skin. Ένα Ghost Rider achievement θα είναι οι παίκτες να οδηγήσουν ένα όχημα ως "Ghost Rider". Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

Ενδέχεται το νέο skin του Ghost Rider να προστεθεί όπως και αυτό του Daredevil με ένα παρόμοιο σχετικό τουρνουά. Η Epic Games ανέφερε ότι θα υπάρξουν άλλα τρία τουρνουά που θα αφορούν άλλους ήρωες. Το grand finale τουρνουά είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 22 Νοεμβρίου. Τέλος κάποιοι data miners έχουν κάποια στοιχεία ότι το skin του Venom από το Spider-Man θα προστεθεί επίσης στο Fortnite.

[UPDATE: 2/11/20 - Θα προστεθεί με τουρνουά] Το skin του Ghost Rider έρχεται κι επίσημα στο Fortnite ως μέρος του επόμενου τουρνουά Marvel Knockout Super Series και μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν εάν επιτύχετε αρκετά υψηλή κατάταξη ή να το αγοράσετε αργότερα.

 

 

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στις 4 Νοεμβρίου. Για να συμμετέχετε, θα πρέπει να σχηματίσετε μία ομάδα τριών ατόμων. Οι κορυφαίοι παίκτες σε κάθε περιοχή θα ανταμειφθούν με ένα δωρεάν Ghost Rider skin και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Τα cosmetics θα είναι διαθέσιμα στο item shop έναντι 20 ευρώ κάποια στιγμή μετά τη λήξη του τουρνουά, όπως συνέβη και με το Daredevil skin. Οι αναλυτικοί κανόνες του τουρνουά είναι αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της Epic Games και φαίνεται ότι για την Ευρώπη, θα πρέπει να καταταγείτε στις κορυφαίες 800 τριάδες.

Το Marvel Knockout είναι ένα mode περιορισμένου χρόνου που τοποθετεί ομάδες η μία εναντίον της άλλης με ειδικά Marvel items. Κάθε παίκτης διαθέτει ορισμένες ικανότητες από ένα πλήθος ηρώων όπως οι Dr. Doom, Iron Man, She-Hulk, Storm, Black Panther, Wolverine, Groot και άλλοι. Η ανακοίνωση σημαίνει λοιπόν ότι το Marvel Knockout, το οποίο θεωρείται εξαιρετική επιλογή για να αποκτήσετε experience γρήγορα, θα επιστρέψει στις playlists.

Αυτό είναι το δεύτερο από τα τέσσερα τουρνουά Marvel Knockout. Το πρώτο σας αντάμοιβε με το skin του Daredevil, cosmetic items, ένα harvesting tool και glider. Δύο ακόμη είναι προγραμματισμένα για τις 11 και τις 18 Νοεμβρίου. Ένα τελικό τουρνουά με χρηματικό έπαθλο θα λάβει χώρα στις 22 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης για το skin του Logan Wolverine και συζητήστε για το δημοφιλές Battle Royale της Epic Games στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/10/2020 08:24
Ο καβαλάρης απο την κόλαση τώρα και στο fortnite. Υπέροχα νέα.
Notification