Ratchet & Clank: Rift Apart gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Ratchet & Clank: Rift Apart gameplay videos

Ratchet & Clank: Rift Apart gameplay videos

Το νέο βίντεο παρουσιάζει τους πλανήτες που θα επισκεφτείτε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/8/20] Στα πλαίσια της Gamescom η Insomniac Games παρουσίασε το πρώτο gameplay video του Ratchet & Clank: Rift Apart, στο οποίο μπορείτε να δείτε τα νέα γραφικά, τα όπλα και το user interface.

Το βίντεο προέρχεται από το PS5 όπου η λεπτομέρεια στους φωτισμούς και το περιβάλλον είναι σαφώς ανώτερη. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία όπλων και σπαρταριστοί διάλογοι με τον Dr. Nefarious, ενώ θα δείτε και την εκτενή χρήση του user interface, καθώς ο ήρωάς μας θα αλλάζει από ο ένα όπλο στο άλλο.

Η δράση στο παιχνίδι δείχνει ακατάπαυστη, με αρκετές απρόβλεπτες σκηνές. Στο τέλος του βίντεο σας περιμένει μια μίνι έκπληξη.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS5.

[UPDATE: 26/4/21 - Νέο βίντεο και ανακοίνωση ειδικού State of Play για το επερχόμενο PS5 exclusive] Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει ένα special State of Play το οποίο θα επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο γύρω από το Ratchet & Clank: Rift Apart.

Το επερχόμενο livestream θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης 29 Απριλίου και ώρα 12:00. Η παρακολούθηση του event θα είναι εφικτή μέσω των YouTube και Twitch. Η ανακοίνωση του State of Play συνοδεύεται και από ένα gameplay trailer του επερχόμενου PS5 exclusive Ratchet & Clank: Rift Apart. Στο gameplay γίνεται επίσης η αποκάλυψη του ονόματος της θηλυκής Lombax η οποία εμφανίστηκε σε προηγούμενα trailers, το όνομά της είναι Rivet. Η μυστηριώδεις χαρακτήρας είναι μία μαχήτρια από άλλη διάσταση, στη οποία κυριαρχεί ο μοχθηρός αυτοκράτορας Emperor Nefarious σύμφωνα με τον creative director της Insomniac Games, Marcus Smith. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο gameplay trailer παρακάτω:

Ο Marcus Smith δήλωσε: "Θα δείτε νέες τοποθεσίες, όπως την Nefarious City αλλά και τροποποιημένες κάποιες αγαπημένες περιοχές του community, μαζί με μία γεύση των νέων όπλων και των νέων gameplay mechanics."

Στο State of Plate της Τετάρτης θα παρουσιαστούν 15 λεπτά από το gameplay του Ratchet & Clank: Rift Apart, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε τόσο τον Ratchet αλλά και την Rivet. Η Sony σημείωσε επίσης ότι πέρα από το Ratchet & Clank: Rift Apart θα παρουσιαστούν κάποιες πληροφορίες σε δύο επερχόμενα games, χωρίς να δώσει περεταίρω λεπτομέρειες.

H Sony Interactive Entertainment αποκάλυψε επίσης πέντε armor suits τα οποία θα είναι διαθέσιμα με την αγορά της Digital Deluxe Edition του επερχόμενου PS5 exclusive.

[UPDATE 2: 29/4/21 - Gameplay video στο νέο State of Play] Συντονιστείτε σήμερα στο GameWorld.gr για να δείτε το State of Play livestream της Sony. Θα παρουσιαστεί ένα νέο gameplay video για το Ratchet & Clank: Rift Apart.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το Subnautica: Below Zero, το οποίο έχει κυκλοφορήσει ήδη για PC και θα έρθει σε PS4 και PS5 στις 14 Μαϊου. Θα περιλαμβάνει εξερευνήσεις στο βυθό. Θα αξιοποιεί τις δυνατότητες του χειριστηρίου DualSense. Παρουσιάστηκε επίσης ένα πολύ σύντομο τρέιλερ του Among Us το οποίο θα έρθει μέσα στο 2021.

Το gameplay video του νέου Ratchet & Clank ξεκίνησε αρχικά με ένα cinematic και στη συνέχεια με καθαρό gameplay, στο οποίο ο Ratchet αρχικά αναζητά τον Clank. Στη διάσταση που βρίσκεται, ο Dr. Nefarious είναι πολύ πιο ισχυρός. Το σκηνικό θύμισε πολύ Cyberpunk 2077, όπως δήλωσαν πολλοί στο chat του livestream. Θα μπορείτε να κάνετε dash για να αποφύγετε επιθέσεις. Επίσης, με το Enforcer θα μπορείτε να εξαπολύσετε διαφορετική επίθεση με ελαφριά μετακίνηση του ttrigger προς τα κάτω και μεγαλύτερη (διπλό πυρ) αν το κινήσετε τελείως προς τα κάτω. Με το Burst Pistol θα ισχύει κάτι ανάλογο με το πάτημα, απλά με μεγαλύτερο πάτημα θα έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια. Με το Rift Ether θα μπορείτε να αποδράσετε ή να πλαγιοκοπήσετε εχθρούς.Μέσω του haptic feedback θα αισθάνεστε καλύτερα την δύναμη των όπλων σας στα χέρια σας.

Στο βίντεο θα δείτε επίσης ένα boss fight με Juggernaut, ενώ στο δεύτερο μισό του παρουσιάζεται και gameplay με μια νέα ηρωίδα, την Rivet. Με το νέο όπλο Shatterbomb θα αντιμετώπισετε διάφορα goons. Θα υπάρχουν περιοχές με open world εξερεύνηση, dimensional γρίφοι, μάχες σε αρένες ή ακομα και στον αέρα, pocket dimensions, gold bolts για συλλογή, απόκτηση armor και το νέο photo mode. Θα υπάρχουν επίσης άφθονα accesibility features.

[UPDATE 3: 18/5/21 - Νέο βίντεο που παρουσιάζει νέα όπλα και mechanics] Το επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube δημοσίευσε ένα νέο gameplay βίντεο του επερχόμενου Ratchet & Clank: Rift Apart, στο οποίο βλέπουμε τα διάφορα όπλα και τον τρόπο με τον οποίο θα κινείται ο Ratchet και η Rivet. Στο βίντεο βλέπουμε όπλα τόσο κλασικά, όπως τα Buzz Blades, όσο και πιο καινούργια, όπως τα Blackhole Storm και Negatron Collider.

Ακόμα, με την βοήθεια του DualSense και της απτικής ανάδρασης θα μπορείτε να νιώθετε το πως πυροβολεί κάθε όπλο. Επιπλέον, θα μπορείτε να κάνετε διάφορες φιγούρες κατά την διάρκεια της μάχης προκειμένου να αποφύγετε τις εχθρικές επιθέσεις. Θα μπορείτε να κάνετε Phantom Dash για να αποφύγετε τα εχθρικά πυρά, καθώς και να τρέξετε σε τοίχους για να πάτε σε κάποια άλλη περιοχή. Στο Ratchet & Clank: Rift Apart θα έχετε την επιλογή του να παίξετε σε 4K με 30fps ή σε χαμηλότερη ανάλυση στα 60fps.

[UPDATE 4: 20/5/21 - Νέο βίντεο που παρουσιάζει τους πλανήτες που θα επισκεφτείτε] Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα έχει μπόλικους διαφορετικούς πλανήτες για να εξερευνήσετε. Η Sony δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει μερικούς από τους πλανήτες που θα επισκεφτείτε καθώς θα παίζετε το Ratchet & Clank: Rift Apart . Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο:

Μερικοί πλανήτες είναι γνωστοί και άλλοι εντελώς καινούργιοι. Εκτός αυτού, πλέον υπάρχουν και διαφορετικά σύμπαντα που θα μπορείτε να επισκεφτείτε στο Ratchet & Clank: Rift Apart.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου, αποκλειστικά για το PS5.

Διαβάστε περισσότερα για το Ratchet & Clank: Rift Apart και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification