• Ειδήσεις
  • Action
  • Το Fall Guys προσκαλεί εταιρείες να δωρίσουν χρήματα για να αποκτήσουν in-game cosmetics για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Fall Guys προσκαλεί εταιρείες να δωρίσουν χρήματα για να αποκτήσουν in-game cosmetics για φιλανθρωπικό σκοπό

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Το Fall Guys προσκαλεί εταιρείες να δωρίσουν χρήματα για να αποκτήσουν in-game cosmetics για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Fall Guys προσκαλεί εταιρείες να δωρίσουν χρήματα για να αποκτήσουν in-game cosmetics για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο στόχος επιτεύχθηκε με το ποσό να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/8/20 - Η εταιρεία ανάπτυξης του Fall Guys, Mediatonic, εκμεταλλεύεται το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το νέο Battle Royale για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς]

Το Fall Guys διεξάγει διαγωνισμό για να δει ποια εταιρεία θα δωρίσει περισσότερα χρήματα για να αποκτήσει in-game cosmetics.

Η Mediatonic δήλωσε: "Η δίψα από αρκετά Brands ήταν εξωπραγματική για αυτό το μετατρέπουμε σε κάτι θετικό". Η εταιρεία που θα δωρίσει περισσότερα χρήματα στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Special Effect, μια οργάνωση που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε παίκτες με σωματικές αναπηρίες, θα αποκτήσει ένα cosmetic στο Battle Royale. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί σε δύο εβδομάδες. Δείτε τα σχετικά tweets.

Η εταιρεία ανάπτυξης Dan Fornace προσέφερε 10.000 δολάρια για να συμπεριλάβουν δύο χαρακτήρες από το fighting game τους στο Battle Royale.

 

 

 

 

[UPDATE: 1/9/20 – Ο στόχος επιτεύχθηκε με το ποσό να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο] Οι δωρεές για το φιλανθρωπικό ίδρυμα SpecialEffect έκλεισαν και η Mediatonic ανακοίνωσε ότι το ποσό ξεπέρασε το ένα εκατομμύρια δολάρια.
Η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε τους τέσσερις νικητές οι οποίοι θα λάβουν τα skins. Συγκεκριμένα τα skins που πρέπει να δημιουργήσει η Mediatonic είναι για τους G2 Esports, Aimlab, Ninja και για τον YouTuber MrBeast.

 

 


Ο επίσημος λογαριασμός του Fall Guys: Ultimate Knockout ανακοίνωσε το σημαντικό αυτό επίτευγμα επιβεβαιώνοντας την συνεργασία των developers με τους νικητές για το design του κάθε skin ξεχωριστά για τον καθένα.

Διαβάστε περισσότερα για το Fall Guys: Ultimate Knockout και για τους cheaters του και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fall Guys: Ultimate Knockout. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification