Δυσκολία Grounded και permadeath στο The Last of Us: Part 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Δυσκολία Grounded και permadeath στο The Last of Us: Part 2

Δυσκολία Grounded και permadeath στο The Last of Us: Part 2

Το τρέιλερ αποκαλυπτει τις αλλαγές. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/8/20] Η Naughty Dog θα προσθέσει το επίπεδο δυσκολίας "Grounded" στο The Last Of Us Part 2.

Προσωπικά τερμάτισα το παιχνίδι στο Hard και μου φάνηκε πολύ εύκολο (δεν δοκίμασα το ήδη υπάρχον Very Hard λόγω έλλειψης χρόνου). Πλέον, όσοι θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο μέγιστο βαθμό, θα έχετε κι ένα έκτο επίπεδο δυσκολίας με την ονομασία Grounded. Επίσης, θα μπει και το permadeath mode, όπου χάνετε τα πάντα και ξεκινάτε από την αρχή.

Το επίπεδο δυσκολίας Grounded στο πρώτο The Last of Us, προστέθηκε επίσης μετά την κυκλοφορία του, σας προκαλούσε μεγάλο damage, αφαιρούσε το HUD και το listen mode με το οποίο βλέπατε τους εχθρούς μέσα από τοίχους, ενώ έκανε τα πυρομαχικά και τα resources ακόμη πιο δυσεύρετα. Τέλος, έρχονται νέα trophies, τα οποία μάλιστα αποκάλυψαν τα παραπάνω στοιχεία, τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί και επίσημα. Όλα αυτά θα προστεθούν λογικά με το patch 1.03.

[UPDATE: 12/8/20 - Το τρέιλερ αποκαλύπτει τις αλλαγές] Το νέο τρέιλερ της Naughty Dog επιβεβαίωσε την ύπαρξη της δυσκολίας Grounded και του Permadeath, με το οποίο θα πεθαίνετε και δεν θα υπάρχει...κανένα checkpoint να σας σώσει.

Δείτε το παρακάτω:

Αποαύστε ακόμη ορισμένα behind the scenes βίντεο απ' το The Last of Us: Part 2.

Διαβάστε το review του The Last of Us: Part II και συζητήστε γι’ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification