Grand Theft Auto 6: Φήμες για την περίοδο κυκλοφορίας

Hot
Grand Theft Auto 6: Φήμες για την περίοδο κυκλοφορίας

Grand Theft Auto 6: Φήμες για την περίοδο κυκλοφορίας

Νέα περίοδος κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/12/19] Ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία. Στο καζίνο, στο αριστερό μέρος ενός τοίχου γράφει "DIAMOND" Και από κάτω "510", ενώ στο δεξί φαίνεται η λέξη "SERVICE" χωρισμένη στα δύο, "SER" και "VICE". Είναι όντως περίεργο το ότι ενώ η λέξη "diamond" μπήκε ολόκληρη με μικρότερα γράμματα, η Rockstar δεν έκανε το ίδιο και στην λέξη "service". Αν πάρουμε αυτά που γράφονται στην κάτω γραμμή και των δύο τοίχων, έχουμε την φράση "510 VICE".

Ο χρήστης μετά αναφέρεται στο τι μπορεί να σημαίνει αυτό, καταλήγοντας ότι ίσως σημαίνει "5 Οκτωβρίου". Κάποιος έγραψε στα σχόλια ότι άκουσε την Madam Nazar να λέει "βλέπω τους αριθμούς 5, 1, 0, 2, 0", το οποίο σε συνδυασμό με την προηγούμενη υπόθεση, μας κάνει "5/10/2020".

gta vi tease rumor

Πάντως, σύμφωνα με τον τρόπο που έχει δουλέψει η Rockstar στο παρελθόν, το "5/10/2020" είναι πιθανότερο να προβλέπει ημερομηνία ανακοίνωσης/τρέιλερ, παρά κυκλοφορίας.

[UPDATE: 27/1/20 - Πρώην στέλεχος αναφέρει ότι θα δούμε το GTA VI στην καλύτερη το 2021] Σύμφωνα με την Daily Star, η εταιρεία οικονομικής διαχείρισης Jeffries μίλησε με τον Darion Lowenstein, βετεράνο της gaming βιομηχανίας και πρώην εργαζόμενο της Rockstar Games, ο οποίος δήλωσε ότι "Δεν θα πρέπει να περιμένουμε το GTA 6 πριν το 2021. Οι αδερφοί Houser δίνουν έμφαση στην ποιότητα κάθε παιχνιδιού και όχι στο deadline. Ακόμα και το πρώτο τρέιλερ θα αργήσει".

[UPDATE 2: 26/5/20 - Φήμη για το 2023] Σύμφωνα με δημοσιοποίηση του marketing budget της Take-Two για το έτος 2023, Η Αμερικάνικη εταιρεία ίσως κυκλοφορήσει τότε το Grand Theft Auto 6, καθώς το διάστημα 1/4/2023 - 31/3/2024 σκοπεύει να ξοδέψει 89 εκατομμύρια δολάρια! Το μπάτζετ αυτό θα είναι διπλάσιο από κάθε άλλο έτος και ίσως αυτό σημαίνει ότι τότε θα δούμε την κυκλοφορία του GTA 6, σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Cohen της εταιρείας επενδύσεων Stephens.

[UPDATE 3: 19/5/2020 - Δεν θα κυκλοφορήσει φέτος] Σε συνάντηση με τους επενδυτές της η Take-Two Interactive ανακοίνωσε μερικές από τις κυκλοφορίες της για τα επόμενα χρόνια, όμως δήλωσε ότι το Grand Theft Auto 6 δεν θα κυκλοφορήσει φέτος.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι το Grand Theft Auto 6 δεν θα κυκλοφορήσει στο τρέχον οικονομικό έτος, το οποίο τελειώνει τον Μάρτιο του 2022. Η Take-Two Interactive ανακοίνωσε επίσης ότι μέχρι το 2024 θα έχει κυκλοφορήσει 62 νέα games. Τα 21 από αυτά είναι για το τρέχον οικονομικό έτος. 19 Ακόμα βασικές κυκλοφορίες θα ακολουθήσουν στα 2023 και 2024. Για το τρέχον οικονομικό έτος (1η Απριλίου 2021 – 31 Μαρτίου 2022) έχουν ανακοινωθεί ως τώρα οι εξής κυκλοφορίες: 1. Νέος τίτλος του Ken Levine. 2. Νέα σειρά Strategy από την Firaxis. 3. WWE 2K22. 4. NBA 2K22 Ασφαλώς και αυτό το σενάριο είναι υποθετικό και μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, ανάλογα με την πορεία του development.

[UPDATE 4: 29/6/21 - Φήμη για κυκλοφορία το 2025] Ο Tom Henderson, ο οποίος παλιότερα είχε δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για το Battlefield 2042 και το νέο Call of Duty, δήλωσε ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2025 και θα λαμβάνει χώρα σε μία μοντέρνα εκδοχή της Vice City. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με παλιότερες αναφορές ότι θα λαμβάνει χώρα την δεκαετία του '80. Ο Henderson ισχυρίζεται μάλιστα ότι η Rockstar θέλει να παρέχει στους developers της όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά στη δημιουργία περιεχομένου στο GTA Online.

Ο Henderson δήλωσε ακόμη ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουμε διαρκή αλλαγή του χάρτη του GTA 6, με τρόπο παρόμοιο με το πως η Epic Games αλλάζει τον χάρτη του Fortnite σε events που γίνονται στο τέλος κάθε season. Επίσης, το GTA 6 θα έχει διαφορετικούς playable χαρακτήρες, κάτι που έγινε και στο Grand Theft Auto V για πρώτη φορά, ενώ η κυκλοφορία αναμένεται το 2025, απλά γιατί η Rockstar δεν θέλει να ζορίσει τους developers της με περιόδους crunch, κάτι που είχε διαρρεύσει παλιότερα προς τα μέσα και δεν έκανε καλό στο προφίλ της εταιρείας.

Το νέο Grand Theft Auto VI αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X/S, ενώ ο Henderson πρόσθεσε ότι μέχρι την κυκλοφορία του θα έχουν πουληθεί περισσότερα PS5 και Xbox Series X/S, κάτι που συμφέρει την Rockstar ως προς τις μέγιστες δυνατές πωλήσεις. Ακόμη, το GTA 6 δεν θα ανακοινωθεί πριν την ώρα του, ώστε η Rockstar να αποφύγει να ανακοινώσει καθυστέρηση στην ανάπτυξή του.

[UPDATE 5: 5/7/21 - Η φήμη επιβεβαιώθηκε από το Bloomberg] Οι φήμες που μάθαμε τον Ιούνιο για υκλοφορία του GTA 6 το 2025, αλλά και για χάρτη που θα αφορά μοντέρνα εκδοχή της Vice City με τοποθεσίες και events που θα αλλάζουν..."αλά Fortnite", επιβεβαιώθηκαν από τον δημοσιογράφο Jason Schreier του Bloomberg, ο οποίος επιβεβαίωσε πως "Όλα όσα έχει πει ο Tom Henderson ταιριάζουν με όσα έχω ακούσει".

[UPDATE 6: 14/1/21 – Αναλυτής πιστεύει ότι θα έρθει στο οικονομικό έτος 2024] Σύμφωνα με αναλυτή της εταιρείας Jefferies, το Grand Theft Auto VI ίσως κυκλοφορήσει το οικονομικό έτος 2024.

Ο λόγος είναι ότι όταν η Take-Two εξαγόρασε τη Zynga, έκανε μεταξύ άλλων της εξής δήλωση: "Για το μέλλον, η νέα ενωμένη εταιρεία αναμένεται να αυξήσει τα ετήσια έσοδά της κατά 14% στην τριετή περίοδο των οικονομικών ετών 2021-2024". Έτσι η Jefferies δήλωσε: "Υπάρχουν ελάχιστοί τίτλοι που μπορούν να δώσουν στη διοίκηση της Take-Two την αυτοπεποίθηση για να κάνει μία τόσο ισχυρή δήλωση. Πιστεύουμε ότι τουλάχιστον ένας τίτλος της Rockstar θα κυκλοφορήσει στο οικονομικό έτος 2024".

[UPDATE 7: 9/8/23 - Τέλη 2024 με αρχές 2025] Το GTA 6 θα κυκλοφορήσει στα τέλη 2024 με αρχές 2025, σύμφωνα με νέα φήμη. Αυτό προκύπτει από την νέα αναφορά οικονομικών της Take-Two. Ο CEO Strauss Zelnick δήλωσε ότι θα υπάρξει «σημαντικό σημείο ανάκαμψης» και «λειτουργική απόδοση επιπέδων ρεκόρ» στο οικονομικό έτος του 2025, κάτι που παραπέμπει σε μεγάλη κυκλοφορία, όπως αυτή του GTA 6.

[UPDATE 8: 9/2/24 - Νέα περίοδος κυκλοφορίας] Το GTA 6 θα κυκλοφορήσει στο οικονομικό έτος του 2025, σύμφωνα με meeting που είχε η Take-Two με τους επενδυτές της. Το περιμένουμε δηλαδή μέσα στο διάστημα 1 Απριλίου 2025 - 31 Μαρτίου 2026.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες του Grand Theft Auto 6 και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification