Στα επόμενα Assassin's Creed θα διαλέγετε το φύλο του χαρακτήρα

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Στα επόμενα Assassin's Creed θα διαλέγετε το φύλο του χαρακτήρα

Στα επόμενα Assassin's Creed θα διαλέγετε το φύλο του χαρακτήρα

Η παράδοση θα συνεχίσει.

Στο Assassin's Creed Odyssey επιλέγετε ανάμεσα σε δύο ήρωες διαφορετικού φύλου, κάτι που δεν συμβαίνει στα περισσότερα games της σειράς (το είχαμε δει και στο Assassin's Creed Syndicate).

Η Ubisoft δήλωσε ότι στα επόμενα Assassin's Creed θα επιλέγετε το φύλο του χαρακτήρα σας. "Θα ήταν λάθος να περιορίσουμε τους παίκτες μας" δήλωσε ο Scott Phillips, game director του παιχνιδιού. "Θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση ώστε να φέρουμε περισσότερους παίκτες για να απολαύσουν την εμπειρία τους" κατέληξε.

Δείτε τα gameplay video μας από το Assassin's Creed Odysseyτι θα υπάρχει από την Αρχαία Ελλάδα στο παιχνίδι και ποιους Αρχαίους Έλληνες θα συναντήσετε.

Διαβάστε το αναλυτικό preview μας για το Assassin's Creed Odyssey και τον χάρτη του Assassin's Creed Odyssey με την Ελλάδα και τις Collector's Editions.

Το Assassin's Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Συζητήστε περισσότερα για την ελληνική περιπέτεια της Ubisoft σε αυτό το forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mystique (Level 23) 27/09/2018 23:05
Σωστη η επιλογη της Ubi.
Notification