Hotel Barcelona

23 Oct 2019 19:02 #227940 by Μάνος Γρυπάρης
Οι game designers Suda51 και Swery θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη ενός Survival Horror που θα φέρει την ονομασία Hotel Barcelona.

Ο Suda51 (Goichi Suda) έχει δημιουργήσει την σειρά No More Heroes και ο Swery (Hidetaka Suehiro) την σειρά Deadly Premonition. Οι δυο τους θα ενωθούν αυτή τη φορά για το ίδιο project.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, οι δύο game designers ομολόγησαν ότι συναντιούνται για τις ανάγκες του game development από το 2018 και μάλιστα...μεθάνε μαζί και δεν θυμούνται τι έχουν πει. Το Hotel Barcelona είναι εμπνευσμένο από το Horror του 2004 με την ονομασία Siren και μπορεί να λαμβάνει χώρα στη Βαρκελώνη, αλλά και στο Τόκιο, την Ν. Αφρική και την Βενεζουέλα (σ.σ. κάπου εδώ αρχίζουν οι γρίφοι επιπέδου Hideo Kojima). Το παιχνίδι θα έχει σασπένς, αβεβαιότητα και νευρικότητα, αλλά θα είναι απλό και ελαφρύ στο χειρισμό.

Το Hotel Barcelona θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και κινητά, ενώ είναι πιθανό να έρθει και σε άλλες πλατφόρμες. Το μπάτζετ που έχουν οι δύο designers στη διάθεσή τους ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια. Στο project συνθέτης θα είναι Jukio Kallio (Minit, Nuclear Throne και Celeste). Επίσης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, οι δύο Ιάπωνες κάλεσαν τον Keiichirō Toyama, δημιουργό των Silent Hill και Siren, για να δουλέψει στο project και ο συνάδελφός τους δέχτηκε.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification