Open world RPG από τον Ken Levine!

29 Jan 2015 12:53 #156104 by Μάνος Γρυπάρης

Ο Ken Levine, δημιουργός της σειράς Bioshock, ετοιμάζει ένα RPG, σύμφωνα με tweets στο προσωπικό του account.

Το σενάριο θα είναι sci-fi και το gameplay θα βασίζεται σε First-Person mode. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού θα γίνει σε PC χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα το δούμε σε κονσόλες νέας γενιάς. Θα υπάρχει εκτενές σενάριο, το οποίο θα επεκταθεί και μελλοντικά μέσω expansions.

Το RPG θα είναι open world με character customization, ενώ θα χρησιμοποιηθούν voice actors (πιθανότατα όχι motion capture) για κάθε χαρακτήρα.

Το open world RPG του Ken Levine αναπτύσσεται εδώ και λίγο καιρό με 15 πρώην μέλη της Irrational Games. Θα βασιστεί ιδιαίτερα στην αφήγηση. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2015 21:16 #156123 by Πιέρρος Φουστέρης
Πραγματικά, όσα έχει πει μέχρι στιγμής μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον! Sci-fi, open-world, RPG! Νομίζω πως θα βγει μία επιτυχία, όποια και να είναι αυτή! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε; Υπομονή!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2017 22:57 #196300 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οι πρώτες δηλώσεις

Ο Ken Levine δήλωσε στην έκθεση EGX Rezzed του Λονδίνου, ότι το νέο του παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσει στην εταιρεία Ghost Story, την οποία ξεκίνησε με πρώην developers της Irrational Games, θα θεωρείται "αφηγηματικό Lego" με την έννοια του ότι θα μπορείτε να το ξανά παίξετε πολλές φορές, έχοντας ξεχωριστή κάθε φορά εμπειρία.

"Η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα BioShock και BioShock Infinite. Δεν γίνεται να αναπτύσσεις παιχνίδι μέσα σε 5 χρόνια και ο κόσμος να το ολοκληρώνει μέσα σε ένα σαββατοκύριακο". δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι "Πολλά games χτίζουν μια μακροχρόνια σχέση με τον gamer και τα μέχρι τώρα games μου δεν το είχαν, κάτι που θέλω να συμβεί από εδώ και πέρα".

Τέλος, ο Levine δήλωσε ότι η ομάδα ανάπτυξής του ανήκει στην Take-Two, η οποία τους έχει δώσει επαρκή χρόνο για να αναπτύξουν κάτι καλό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2017 23:00 #196301 by Βασιλης Γαλανος
Έχει ήδη την προσοχή μου.Πολύ καλά νέα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2017 23:54 #196306 by Angel
Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2019 19:50 #227926 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ken Levine ετοιμάζει Simulator
Ζητούνται developers με εμπειρία σε Shooters και RPG.


Η Take-Two Interactive, μέσω μιας αγγελίας για εργασία, αποκάλυψε το είδος του νέου παιχνιδιού του Ken Levine. Σύμφωνα με την αγγελία, πρόκειται για ένα επιβλητικό Simulator και η εταιρία αναζητά εργαζόμενους με εμπειρία σε Shooters και Action RPGs.

Παρόλο που τα Bioshock δεν ανήκουν ακριβώς σε αυτή την κατηγορία, φέρουν πολλά από τα χαρακτηριστικά της. Συνεπώς φαίνεται πολύ πιθανό το νέο αυτό παιχνίδι να είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα Bioshock.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jul 2020 01:22 #236310 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ken Levine ετοιμάζει Simulator
Δήλωσε ότι θα είναι "ακραίο".


Η Take-Two αναπτύσσει ένα καινούργιο Bioshock, ωστόσο ο δημιουργός της σειράς Ken Levine δεν δουλεύει πάνω στο νέο Bioshock.

Ο Ken Levine, όπως είχε ανακοινώσει πριν κάποια χρόνια, εργάζεται πάνω σε ένα πειραματικό project, για το οποίο δεν έχουμε σχεδόν καμία πληροφορία. Μιλώντας στο GameLab 2020 event, ο Levine αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το project. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, είπε ότι όταν πλησίασε την ομάδα οι ιδέες του ήταν πολύ “ακραίες”, όμως μετά από συνεννόηση με τον game director κατάφεραν να τις κάνουν πιο πρακτικές.

Ο Ken Levine δήλωσε :“Αν δεν σου λένε ότι οι ιδέες σου είναι ακραίες, τότε δεν έχεις φτάσει κοντά στα όρια. Εκπληκτικά πράγματα υπάρχουν στα όρια του “ακραίου” και του OK. Μερικές φορές πρέπει να σπάσεις το φράγμα και να κάνεις κάτι γελοίο και εξοργιστικό και μετά να γυρίσεις πίσω, όμως αν δεν το κάνεις αυτό, δεν θα βρεις ποτέ τα όρια. Μερικές φορές πρέπει ακόμα και μετά να συνεχίσεις. Πρέπει να πας στο γραφείο και να το πεις σε ανθρώπους και αυτοί θα σε θεωρούν τρελό. Όμως μετά θα το προσαρμόσεις σε κάτι το οποίο μπορείς όντως να πετύχεις.”

“Απλά θέλω ο παίκτης να συνεχίζει και να πηγαίνει, να πηγαίνει, να πηγαίνει. Θέλω να σέβομαι τον χρόνο τους. Επίσης, δεν θέλω να τους βάζω τα πράγματα μπροστά τους, γιατί αν το βρουν μόνοι τους θα βιώσουν καλύτερα την στιγμή.” Το game αναπτύσσεται από την Ghost Story Games και ο Levine δήλωσε πως είναι τυχερός που έχει αυτή την θέση στην Take-Two, η οποία δεν τον πιέζει χρονικά με αυστηρό ωράριο.

Ο Levine πρόσθεσε: “Ανησυχώ για τα deadlines, ανησυχώ για τον χρόνο, γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό. Αν έχει άπειρο χρόνο και άπειρα χρήματα, νομίζω πως αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα και δημιουργεί στον director ένα αίσθημα παράλυσης. Θες να έχεις στόχους για τους οποίους δουλεύεις σκληρά, θες να έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σου υπενθυμίζουν τις θυσίες. Δεν θέλω έναν παραγωγό που σου λέει ότι δεν μπορείς να το κάνεις.”

Ως πρόεδρος της Ghost Story Games, ο Levine είναι υπεύθυνος για την οικονομική διεύθυνση της εταιρίας και αυτό προσθέτει περισσότερο στρες. Ο Levine δήλωσε: “Αν δεν είναι εξαιρετικό, τότε δεν αξίζει. Μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα αν δημιουργείς όχι και τόσο εξαιρετικά πράγματα, όμως μετά δεν θα μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα. Θα χάσεις αρκετά λεφτά. Αυτή είναι η δουλεία.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2020 17:41 #240148 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ken Levine ετοιμάζει Simulator
Βρίσκεται στα τελικά στάδια ανάπτυξης
.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ακούσαμε από την εταιρεία ανάπτυξης Ghost Story Games, τη μικρή ομάδα από τον Ken Levine της BioShock.

Πριν από ένα χρόνο, μάθαμε από μια αγγελία εργασίας ότι το game που ετοιμάζει ο Ken Levine είναι ένα συναρπαστικό sim με στοιχεία FPS και RPG. Τώρα, σε μια άλλη αγγελία εργασίας (αυτή τη φορά για έναν ανώτερο παραγωγό), έχουμε αποκτήσει λίγο περισσότερες πληροφορίες για το project.

Η εταιρεία ανάπτυξης, η οποία αποτελείται μέχρι σήμερα από 35 άτομα, εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι sci-fi με στοιχεία RPG. Σημειώνεται ότι περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά το game βρίσκεται στα τελευταία στάδια ανάπτυξης του. Η εταιρεία ανάπτυξης Ghost Story Games ιδρύθηκε το 2017, οπότε το νέο Simulator RPG βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης αρκετά χρόνια.

Η αγγελία εργασίας ανέφερε: "Είμαστε γνωστοί για την πραγματική ανοικτή επικοινωνία που υπάρχει στην εταιρεία μας. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε συνάντηση, ή να επικοινωνήσετε μέσω Slack μαζί μας ώστε να ακούσουμε την φωνή σας. Η λήψη ομαδικών αποφάσεων είναι σημαντική για μας, ανεξάρτητα από την θέση σας, κάθε γνώμη μετράει για εμάς και έχει σημασία".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jan 2022 17:35 #259746 by Nikos Georgopoulos
Ο Levine έχει κάνει πολλά reboot στο project



Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο Ken Levine έχει κάνει πολλά reboot στο project που ετοιμάζει στην Ghost Story Games, για λογαριασμό της Take-Two.
Αυτό δήλωσαν 15 πρώην και νυν developers στο Bloomberg. Μάλιστα ο Levine έχει επανεκκινήσει το project πολλές φορές από το 2014 όταν και ξεκίνησε. Έχει κάνει αλλαγές στην κατεύθυνση του project, ενώ λέγεται πως "δυσκολεύεται να επικοινωνήσει το όραμά του 

και αποξενώνειτους υφισταμένους που τον αμφισβητούν ή αποτυγχάνουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του". Μάλιστα οι developers λένε για πλάκα ότι συμμετέχουν σε ένα "Kenception" (εκ του Inception), κάτι που θα ήταν το να μπουν στα όνειρα του Ken Levine και να του δώσουν ιδέες που θα πίστευε ότι επινόησε ο ίδιος, όπως κάνει ο Leonardo DiCaprio στην ταινία Inception του Christopher Nolan.

Ο Levine έχει μεγάλη αυτονομία από την Take-Two λόγω της επιτυχίας των παιχνιδιών του στο παρελθόν, αλλά ορισμένοι εργαζόμενοι είπαν ότι το επίπεδο ελευθερίας που έχει ο Levine δεν είναι πραγματικά καλό για το project. Ο προγραμματιστής Mike Snight είπε στο Bloomberg ότι «ο Ken είναι ένα πολύ δύσκολο άτομο για να δουλέψεις». Ο Snight πρόσθεσε: «Νομίζω ότι προσπάθησε πολύ να αλλάξει και πραγματικά διαπρέπει καλύτερα σε αυτή την εταιρεία από την Irrational επειδή είναι μια μικρότερη ομάδα ανθρώπων».

Ο Snight και η μισή αρχική ομάδα που αποτελούσαν το Ghost Story, έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία. Όποιο κι αν είναι το νέο παιχνίδι, ένας υπάλληλος είπε ότι σημειώνει καλύτερη πρόοδο, αλλά ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει μέχρι το 2024.

Όσον αφορά το νέο παιχνίδι της Ghost Story, η έκθεση ανέφερε ότι η πρώτη ιδέα που σκέφτηκε η εταιρεία ήταν ένα Shooter επιστημονικής φαντασίας παρόμοιο με το BioShock σε διαστημικό σταθμό. Προβλεπόταν να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Λέγεται ότι ο Levine έχει συνάψει μια ειδική συμφωνία σύμφωνα με την οποία αναφέρεται απευθείας στη διαχείριση Take-Two αντί για την 2K Games, τον πθβλισηερ της σειράς BioShock. Ο Levine φέρεται να είπε στο προσωπικό ότι το μπάτζετ του Ghost Story δεν είναι τίποτα άλλο από ένα "στρογγυλοποιημένο σφάλμα" για το Take-Two, κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί δόθηκε τόσος χρόνος στην εταιρεία χωρίς να κυκλοφορήσει ένα προϊόν. Ούτε ο Levine, αλλά ούτε και η Take-Two έχουν σχολιάσει το θέμα. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2022 20:39 #260138 by Nikos Georgopoulos
Νέες δηλώσεις από τον Levine



Ο Ken Levine δήλωσε ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί από το συγκεκριμένο project αλλά θα το θεωρήσει και αναμενόμενο.
Σε συνέντευξή του με το Arcade Attack , ο Levine δήλωσε: "Πιστεύω ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί αλλά θα περιμένει αυτό που θα δει. Σε ίδιο βαθμό. Αλλά ναι είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονώ να το δείξω στον κόσμο. Δεν θέλαμε να δείξουμε το παιχνίδι πολύ νωρίς επειδή θα νομίζαμε ότι θα κυκλοφορούσε νωρίτερα, ούτε θα ήθελα να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο διάστημα για δημιουργηθεί ενδιαφέρον και hype, διότι δεν θα ήταν ειλικρινές και οι gamers θέλουν να ξέρουν τι θα πάρουν. Οπότε ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να το ανακοινώσουμε πιο κοντά στην κυκλοφορία του".

Στην ίδια συνέντευξη ο Levine δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το νέο BioShock: "Δεν θέλω ποτέ να κάνω μισά πράγματα. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Για το παιχνίδι ξέρω ότι ξέρει και όλος ο κόσμος. Όμως θα το παίξω όταν κυκλοφορήσει". 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification