Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Assassin's Creed Rift

14 Jul 2022 20:55 #265591 by Θεόδωρος Παπαδημητρίου


Assassin’s Creed Rift θα είναι ο τίτλος του επόμενου game στην σειρά και όπως όλα δείχνουν θα λαμβάνει χώρα στην Βαγδάτη.Ο νέος τίτλος θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, χαρακτήρα που συναντήσαμε στο Assassin’s Creed Valhala. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, εντοπίζεται στην τοποθεσία που θα λαμβάνει χώρα η ιστορία. Αρχικά, ο YouTuber ACG ανέβασε στο Twitter, πως η ιστορία θα εξελίσσεται στην περίοδο της αυτοκρατορίας των Αζτέκων. Αυτή η πληροφορία έφτασε στο Reddit, όπου και καταρρίφθηκε από τον Jason Schreier, ρεπόρτερ του Bloomberg. Σύμφωνα με εκείνον, το video game θα εξελίσσεται στην Βαγδάτη, χωρίς να προσδιορίσει ωστόσο την περίοδο. 

Next AC game will be Aztecs.— ACG (@JeremyPenter) July 13, 2022

 Οι αναφορές σχετικά με την αυτοκρατορία των Αζτέκων ενδέχεται να αναφέρονται στον επόμενο τίτλο της σειράς, το Assassin’s Creed Infinity. Ο Schreier δήλωσε σχετικά: “Μετά από αυτό θα κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed Infinity αν και αυτό θα περιλαμβάνει διαφορετικά video games, διαφορετικές εμπειρίες ή όπως θέλετε να τα αποκαλείτε, έχω πληροφορίες και για τα δύο κύρια video games και κανένα από αυτά δεν έχει να κάνει με τους Αζτέκους.”Το Assassin’s Creed Infinity είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για την σειρά. Το video game, που θα είναι live service, βρίσκεται υπό ανάπτυξη τόσο στην Ubisoft Montreal όσο και στην Ubisoft Quebec, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα το καλοκαίρι του 2021, μετά από leak. Όσον αφορά το πιο κοντινό Asssassin’s Creed Rift, η Ubisoft θα γιορτάσει την 15η επέτειο της σειράς τον Σεπτέμβριο, όπου και θα διοργανώσει ένα Ubisoft Forward event, στο οποίο ενδέχεται να το ανακοινώσει και επίσημα.
Για να δούμε τι λέει το επόμενο στην σειρά. Μετά από έναν δυνατό τίτλο σαν το Valhalla θα είναι δύσκολο για την Ubisoft να κρατήσει ευχαριστημένους τους fans. Αν ισχύουν πάντως οι πληροφορίες για την Βαγδάτη, θα είναι μία ωραία επιστροφή στην Μέση Ανατολή Εσείς τι λέτε; Θα καταφέρει να ακολουήσει επάξια το Valhalla;
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2022 21:31 #265594 by Nikos Georgopoulos
Assassin's Creed Rift




Θα έχει πρωταγωνιστή τον Basim από το Assassin's Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Rift θα είναι ο τίτλος του επόμενου game στην σειρά και όπως όλα δείχνουν θα λαμβάνει χώρα στην Βαγδάτη.

Ο νέος τίτλος θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, χαρακτήρα που συναντήσαμε στο Assassin’s Creed Valhalla. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, εντοπίζεται στην τοποθεσία που θα λαμβάνει χώρα η ιστορία. Αρχικά, ο YouTuber ACG ανέβασε στο Twitter, πως η ιστορία θα εξελίσσεται στην περίοδο της αυτοκρατορίας των Αζτέκων. Αυτή η πληροφορία έφτασε στο Reddit, όπου και καταρρίφθηκε από τον Jason Schreier, ρεπόρτερ του Bloomberg. Σύμφωνα με εκείνον, το video game θα εξελίσσεται στην Βαγδάτη, χωρίς να προσδιορίσει ωστόσο την περίοδο.


Next AC game will be Aztecs.

— ACG (@JeremyPenter) July 13, 2022

Οι αναφορές σχετικά με την αυτοκρατορία των Αζτέκων ενδέχεται να αναφέρονται στον επόμενο τίτλο της σειράς, το Assassin’s Creed Infinity. Ο Schreier δήλωσε σχετικά: “Μετά από αυτό θα κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed Infinity αν και αυτό θα περιλαμβάνει διαφορετικά video games, διαφορετικές εμπειρίες ή όπως θέλετε να τα αποκαλείτε, έχω πληροφορίες και για τα δύο κύρια video games και κανένα από αυτά δεν έχει να κάνει με τους Αζτέκους.”

Το Assassin’s Creed Infinity είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για την σειρά. Το video game, που θα είναι live service, βρίσκεται υπό ανάπτυξη τόσο στην Ubisoft Montreal όσο και στην Ubisoft Quebec, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα το καλοκαίρι του 2021, μετά από leak. Όσον αφορά το πιο κοντινό Assassin’s Creed Rift, η Ubisoft θα γιορτάσει την 15η επέτειο της σειράς τον Σεπτέμβριο, όπου και θα διοργανώσει ένα Ubisoft Forward event, στο οποίο ενδέχεται να το ανακοινώσει και επίσημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2022 08:48 #265769 by Nikos Georgopoulos
Φήμη για κυκλοφορία το 2023



Το Assassin's Creed Rift φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με το Bloomberg. Σε meeting επενδυτών, η Ubisoft ανέφερε το νέο Assassin's Creed ως ένα "μικρό premium τίτλο που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Sep 2022 00:00 #266373 by Απόστολος Μητσακούλης
Λίγο μακρινό ακούγετε το 2023 ακόμα αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο  Basim στον σύγχονο κόσμο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:12 #266428 by Nikos Georgopoulos
Διέρρευσε το πρώτο artwork



Ένα artwork του Assassin's Creed Mirage διέρρευσε online. Δημοσιεύθηκε στο Twitter και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.
Η εικόνα, που έγινε share στο Twitter από το account The Codex Network, φαίνεται να είναι για κάποιο είδος αναζήτησης bonus. Δείχνει έναν ήρωα Assassin με κουκούλα, οπλισμένο με το εμβληματικό όπλο hidden blade, να κοιτάζει προς έναν χαρακτήρα με μεγάλο σπαθί. Η Ubisoft είναι πολύ πιθανό να έχει στο παιχνίδι μία story mission, γύρω από τον διάσημο μύθο των Σαράντα Κλέφτων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:13 #266434 by Nikos Georgopoulos
Assassin's Creed Mirage




Ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Assassin's Creed Mirage, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες φήμες.

Περισσότερα για το παιχνίδι θα αποκαλυφθούν στις 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Για αρχή η Ubisoft αποκάλυψε την πρώτη εικόνα.

Το tweet ανακοινώνει απλά το όνομα του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2022 11:08 #266502 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Η Ubisoft θα ανακοινώσει άλλα 3 Assassin's Creed στο Ubisoft Forward




Αυτό το Σάββατο.

Η Ubisoft έχει δηλώσει ότι αυτό το Σάββατο 10/9 στο Ubisoft Forward θα παρουσιάσει το Assassin's Creed Mirage.

Ωστόσο, στο livestream η Ubisoft θα κάνει δηλώσεις και για το μέλλον της σειράς. Φήμες λένε ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει άλλα τρία projects για την σειρά Assassin's Creed. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tom Henderson, τα παιχνίδια Assassin's Creed για τα οποία θα ακούσουμε λαμβάνουν χώρα στην Ιαπωνία, στην Ευρώπη του 16ου αιώνα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού μαγισσών και στην Κίνα.

Οι φήμες ή οι ελπίδες ότι ένα παιχνίδι Assassin's Creed θα λάβει χώρα στην Ιαπωνία κυκλοφορούν από το 2015, αλλά είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των κυνηγιών μαγισσών στην Ευρώπη, κάτι που ακούγεται σαν ένα πολύ ωραίο σκηνικό.

Η φήμη αναφέρει ότι το concept art για το παιχνίδι που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία (Project Red) έχει μια γυναίκα δολοφόνο σαμουράι και ότι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν θηλυκό ή έναν άνδρα χαρακτήρα. Το Project Hexe (προηγουμένως γνωστό ως Project Neo) περιγράφεται ως το «πιο σκοτεινό παιχνίδι Assassin’s Creed ποτέ», σύμφωνα με τον Henderson, και είναι αυτό που διαδραματίζεται στην Ευρώπη του 16ου αιώνα, στο κυνήγι μασιώων. Το παιχνίδι που διαδραματίζεται στην Κίνα, Project Jade, θα κυκλοφορήσει για κινητά.

Η Ubisoft αναμένεται επίσης να ανακοινώσει την τελική κυκλοφορία DLC για το Valhalla και είναι πιθανόα επιδείξει επιτέλους το Assassin's Creed VR, που έχει προσωρινό τίτλο: Project Nexus.

Το Ubisoft Forward θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2022 11:09 #266505 by Nikos Georgopoulos
Νέες πληροφορίες για το σενάριο



Ο δημοσιογράφος Tom Henderson εντόπισε νέα στοιχεία για το Assassin's Creed Mirage που αφορούν τον Basim. Βρήκε την περιγραφή του παιχνιδιού, η οποία αναφέρει ότι θα είναι: "Μία ιστορία που θα δείχνει πως ξεκίνησε ο Basim, έναν από τους κύριους χαρακτήρες του Assassin's Creed Valhalla του 2020.
Ο Basim θα είναι ένας «πονηρός κλέφτης του δρόμου που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη» στους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα, όπου τελικά συναντά την αρχαία οργάνωση γνωστή ως Hidden Ones και εκπαιδεύεται για να γίνει Master Assassin. Η περιγραφή της ιστορίας παραθέτει μια "μοντέρνα αντίληψη των εμβληματικών χαρακτηριστικών και του gameplay" του Assassin's Creed, το απρόσκοπτο parkour, το stealth gameplay και τέσσερις περιοχές για εξερεύνηση στην πολυσύχναστη πόλη της Βαγδάτης. Επίσης, η περιγραφή λέει ότι θα εξερευνήσετε μια απίστευτα πυκνή και ζωντανή πόλη της οποίας οι κάτοικοι αντιδρούν σε κάθε σας κίνηση και θα αποκαλύψετε τα μυστικά τεσσάρων μοναδικών συνοικιών καθώς περνάτε στη Χρυσή Εποχή της Βαγδάτης.

Η Ubisoft θα αποκαλύψει επίσημα το παιχνίδι αυτό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Μάλιστα λέγεται ότι θα αποκαλυφθούν...τέσσερα Assassin's Creed μαζί!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2022 16:19 #266540 by Nikos Georgopoulos
Δείτε την παρουσίαση



Η Ubisoft παρουσίασε αναλυτικά το Assassin's Creed Mirage, μέσω του πρώτου του τρέιλερ. Επιβεβαίωσε επίσης ότι αναπτύσσει 4 Assassin's Creed games και ότι το ένα θα διεξάγεται στη Φεουδαρχική Ιαπωνία. Ανακοινώθηκε επίσης η συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft Plus, με την οποία θα μπορείτε να παίξετε πάνω από 100 games. Η Ubisoft την προσφέρει δωρεάν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.
Τα δύο Assassin's Creed θα είναι PC/console games και τα άλλα 2 mobile games.

Πέρα από το Assassin's Creed Mirage, θα έχουμε το Project Jade για κινητά που θα διεξάγεται στην Κίνα. Δεν θα δούμε την Shao Jun, πρωταγωνίστρια του Assassin's Creed China. Ακόμη, θα υπάρξει και ένα Assassin's Creed για κινητά, σε συνεργασία με το Netflix.

Τα δύο μεγαλύτερα Assassin's Creed projects έχουν κωδική ονομασία Assassin's Creed: Red και Assassin's Creed: Hexe. Αμφότερα είναι μέρος του Assassin's Creed Infinity. το Project Red θα κυκλοφορήσει μετά το Assassin's Creed Mirage και το Project Hexe θα είναι τρίτο. Το Project Red θα διεξάγεται στη Φεουδαρχική Ιαπωνία και θα παίζετε ως Shinobi που μπαίνει στην Assassin Brotherhood. Το αναπτύσσει η Ubisoft Quebec, που είχε αναπτύξει και το Assassin's Creed Odyssey. Τέλος, το Project Hexe έχει ατμόσφαιρα που θυμίζει λίγο Blair Witch.

Δείτε όλο το Ubisoft Forward:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2022 16:19 #266541 by Nikos Georgopoulos
Το πρώτο τρέιλερ



Η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του Assassin's Creed Mirage, με τον Basim Ibn Ishaq, ο οποίος από κλέφτης μπαίνει στους Hidden Ones (οι πρόδρομοι της Αδελφότητας Assassin) από τον Roshan. Το Mirage θα λαμβάνει χώρα 100 χρόνια πριν από τη δημιουργία του Creed. Ο Roshan συνεχίζει να είναι ο μέντορας του Basim, εκπαιδεύοντάς τον ως Hidden One στο μερικώς χτισμένο φρούριο του Alamut, μια δομή για την οποία οι fans του Assassin's Creed έχουν ακούσει αλλά δεν έχουν δει ποτέ.
Το Alamut θα χρησιμεύσει μια μέρα ως πρότυπο για το Masyaf, το κάστρο που φαίνεται στο πρώτο Assassin's Creed. Στο σκηνικό του Mirage, το οποίο διαδραματίζεται 20 χρόνια πριν από το Assassin's Creed Valhalla και έναν ολόκληρο αιώνα πριν οι Hidden Ones γίνουν η Assassin Brotherhood, το Alamut είναι όπου βλέπουμε τον Basim να κόβει το αριστερό του δάχτυλο και να γίνεται επίσημα Hidden One.



Το τρέιλερ τελειώνει με μια ακολουθία στην οποία ο Basim κυνηγά ένα μέλος του Τάγματος των Αρχαίων (τους προδρόμους του Τάγματος των Ναϊτών), δολοφονώντας τους επιτυχώς μετά από μερικές έξυπνες κινήσεις stealth και όμορφες κινήσεις parkour. Το τρέιλερ τελειώνει με τον Basim να έχει ένα τρομακτικό όραμα, υπονοώντας ότι τα πιο υπερφυσικά στοιχεία δεν θα εξαφανιστούν εντελώς με αυτό το νέο παιχνίδι.

Δείτε επίσης και το developer diary, στο οποίο οι developers αναλύουν τα στοιχεία του τρέιλερ:



Το Mirage θα δώσει επίσης μεγαλύτερη έμφαση στο social stealth και στις ικανότητες parkour. Σε αντίθεση με τον Bayek, την Kassandra και τον Eivor, ο Basim δεν είναι ένας πολεμιστής που μπορεί να χτυπήσει κατά μέτωπο και να πολεμήσει ανοιχτά πολλούς εχθρούς. Εάν προσπαθείτε να δολοφονήσετε έναν στόχο, θα πρέπει να είστε στρατηγικοί στην προσέγγισή σας, να βάζετε κρυφά παγίδες και να παίξετε με hidden blade στο πλήθος. Και αν σας εντοπίσουν, ίσως είναι καλύτερα να δραπετεύσετε και να προσπαθήσετε ξανά αργότερα - η μάχη με τους διώκτες σας μπορεί να σας σκοτώσει.

«Ο Basim δεν είναι σίγουρα ο Eivor», είπε ο Σάλα. "Πρέπει να προσέξεις τι κάνεις, πώς παίζεις. Αν σε χτυπήσουν, θα χτυπηθείς. Θα το μετανιώσεις πολύ, πολύ σύντομα. Αν αρχίσεις να παλεύεις με μεγάλους εχθρούς, σκεπτόμενος ότι είναι σαν τη Valhalla, θα πεθάνεις πολύ γρήγορα. Απλώς πρέπει να αφιερώσεις το χρόνο σου, να κοιτάξεις γύρω σου. Ο Basim παίζει περισσότερο σαν ένα αρπακτικό πουλί που παίζει με την προσέγγιση του θηράματός του. Πάρε το χρόνο σου, κοιτάξε γύρω σου, να είσαι έξυπνος, κινήσου γρήγορα, σκότωσε, εξαφανίσου, ξανασκέψου, κοίτα τριγύρω. Έτσι είναι πραγματικά αυτό: σκοτώνεις και εξαφανίζεσαι, μετά επιστρέφεις ξανά. Αν είσαι στατικός, δεν είναι καλό."

Ο Sala περιγράφει τον Basim ως έναν από τους ταχύτερους πρωταγωνιστές της σειράς Assassin's Creed, με πολλά gadgets και δεξιότητες που τον βοηθούν να κινείται γρήγορα στη Βαγδάτη, όπως το pole vault, που επιτρέπει στον Basim να διασχίζει γρήγορα τα κενά ενώ τρέχει. «Ο ρυθμός του παρκούρ είναι σίγουρα πιο γρήγορος από τα προηγούμενα παιχνίδια, επομένως έχετε κάποια εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να πάτε γρήγορα», είπε ο Sala. ". Έχετε νέα εργαλεία εξαφάνισης που βοηθούν πολύ. Το corner swing επέστρεψε, έτσι μπορείτε απλά να πάτε πολύ γρήγορα, να γυρίσετε και να πάτε κάπου αλλού. Είναι ένας συνδυασμός παλιών και νέων μηχανισμών, αλλά τίποτα το επαναστατικό».

Ο Basim είναι ακόμη σε θέση να πραγματοποιήσει multi-kill assassination. Δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις συνέχεια. Το μαθαίνεις και το βελτιώνεις. 

Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.