Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Falconeer

05 Oct 2020 14:13 #239757 by Ερμής Δερβίσης


Μάχες μεταξύ… γιγάντιων πτηνών.

Την ιδία μέρα που ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των Xbox Series X και Series S, αρκετές εταιρείες ανάπτυξης ανακοίνωσαν τις δικές τους κυκλοφορίες, που είναι πολύ κοντά στις 10 Νοεμβρίου.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα νωρίτερα για να συμπέσει με την κυκλοφορία των κονσολών και το Yakuza: Like a Dragon θα έρθει τρεις μέρες νωρίτερα στις συγκεκριμένες και μόνο. Στις υπόλοιπες κονσόλες θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 13 Νοέμβριου. Τώρα με την σειρά της η Wired Productions ανακοίνωσε το The Falconeer θα κυκλοφορήσει και αυτό μαζί με τις νέες κονσόλες.



Το The Falconeer περιγράφεται ως ένα open world big bird combat simulator όπου θα χειρίζεστε γιγαντία πτηνά τα οποία είναι εξοπλισμένα με πανοπλίες και όπλα. Βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τον δημιουργό του Moonpath of Elsweyr, Tomas Sala.

Το The Falconeer θα κυκλοφορήσει επίσης την ίδια μέρα και σε PC αλλά η Day One edition θα είναι διαθέσιμη μονό στις κονσόλες. Οι ιδιοκτήτες PC θα μπορούν να δοκιμάσουν το Beta test αν το δηλώσουν στο Discord.

Το The Falconeer θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, Xbox Series X/S και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.