Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gears of War 6

22 Oct 2019 12:16 #227902 by Σταύρος Αντωνόπουλος
To Gears 6 θα είναι εμπνευσμένο από το The Handmaid’s Tale

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχεδιασμού.

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την κυκλοφορία του Gears 5 από την Microsoft, ωστόσο ο art director του παιχνιδιού παραχώρησε μερικές δηλώσεις όσον αφορά τις ιδέες του για ένα επερχόμενο sequel του παιχνιδιού.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση που να αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει Gears 6 από την Microsoft, όμως στα πλαίσια ενός podcast (Wassup Conversation) του Hamidreza Nikoofar, ο υπεύθυνος καλλιτεχνικού σχεδιασμού του παιχνιδιού, Aryan Hanbeck παραχώρησε μερικές από τις ιδέες του. Ο Aryan είπε πως έδωσε εντολή στην ομάδα του να παρακολουθήσουν το The Handmaid’s Tale ώστε να εμπνευστούν κάποιες ιδέες από αυτό. Υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη σειρά απεικονίζει πολύ καλά τα χαρακτηριστικά μιας απομακρυσμένης και τρομακτικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα στα πλαίσια του podcast δήλωσε τα εξής:

"Ένα πράγμα που θέλω να μοιραστώ, το οποιο εάν το δουν τα παιδιά της ομάδας θα γελάσουν. Είναι ότι τους πρότεινα να δουν την σειρά του The Handmaid’s Tale. Οι αντιθέσεις, τα χρώματα, η κινηματογραφική οπτική και γενικά όλοι συμβολισμοί που περιέχει η σειρά είναι εξωπραγματικά. Έτσι βλέποντας το είπα μέσα μου: " Οάου, πρέπει να βρούμε κάποιον τρόπο να βάλουμε τέτοια στοιχεία μέσα στο Gears 6."

Να σημειωθεί πως η σειρά έχει μια ξεχωριστή και σκοτεινή οπτική που παρουσιάζει τα γεγονότα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Παράλληλα το Gears 5 γνωρίζει μεγάλη επιτυχία οπότε η κυκλοφορία ενός sequel δεν είναι καθόλου απίθανη. Ωστόσο η εταιρία ανάπτυξης του Gears 5 ανακοίνωσε πως ετοιμάζει νέο update για το παιχνίδι και δεν παραχώρησε κάποιο επιπλέον σχόλιο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2020 20:47 #231486 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Gears of War 6
Gears 6
Ο Cliff Bleszinski βοήθησε με ιδέες και τον ενδιαφέρει μια μόνιμη συνεργασία.


Ο Cliff Bleszinski δήλωσε μέσω Twitter ότι βοήθησε την Microsoft στην ανάπτυξη του Gears 6 στέλνοντας 3 σελίδες με σημειώσεις για το τι πρέπει να υλοποιηθεί.

Επίσης, δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει να συμμετάσχει στο development του Gears 6 και μάλιστα προκάλεσε την Microsoft...δημόσια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2023 19:16 #269501 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Gears of War 6
Φήμες για το Gears 6. Ακυρώθηκαν 2 άλλα gamesΗ εταιρεία ανάπτυξης The Coalition αναπτύσσει το Gears 6, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jeff Grub.
Επίσης, η Microsoft ακύρωσε δύο games στα πλαίσια των 10.000 απολύσεων που έγιναν τον Ιανουάριο. Μέσα σε αυτές ήταν 100 άτομα στην 343 Industries και αρκετά ακόμη σε άλλες ομάδες ανάπτυξης. Το ένα παιχνίδι ήταν μεγάλο και το άλλο μικρό project.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2023 10:00 #270023 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Gears of War 6
Αγγελίες εργασίας το επιβεβαιώνουνΤο Gears 6 βρίσκεται σε ανάπτυξη σύμφωνα με αγγελίες εργασίας της The Coalition. Η εταιρεία προσλαμβάνει 13 εργαζόμενους για ισάριθμες θέσεις για ένα νέο Gears of War. Επίσης, ο έμπειρος developer Joshua Ortega, ο οποίος είχε συμμετοχή στη σειρά από το Gears of War 2, έγραψε στο Twitter "Once again it's on" σε ένα tweet που αφορά την δουλειά του στο Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification