Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

NBA Live 20

31 Jul 2019 16:24 #226009 by Σταμάτης Καράμπογας
Βρέθηκε αναφορά για το NBA Live 20 στο οικονομικό δελτίο της EA για το πρώτο τρίμηνο του δημοσιονομικού έτους 2020. Σε σχέση με την αναφορά στο δελτίο της του 2019, έχει μετακινηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του κατά ένα τρίμηνο. Επομένως περιμένουμε να κυκλοφορήσει κάπου στο διάστημα μεταξύ 1ης Οκτωβρίου και 31 Δεκεμβρίου.
Εσείς παίζετε NBA Live ?
Δεν θυμάμαι πιο έπαιξα πρόσφατα, αλλά δεν παιζόταν με τίποτα, καμία σχέση με 2Κ.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2019 14:36 #228114 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic NBA Live 20
NBA Live 20: Περίοδος κυκλοφορίας
Ακυρώνεται η κυκλοφορία του NBA Live 20.


Η EΑ Sports ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει ΝΒΑ Live 20 και ότι η εταιρεία έχει ως κύριο στόχο να δημιουργήσει μία next gen εμπειρία για τα αγαπημένα μας basketball games. Tα νεα μετέφερε ο CEO της EA, Andrew Wilson, μαζί με τις ανακοινώσεις για τα έσοδα του τριμήνου. Tο NBA live 20 είχε δεχθεί καθυστερήσεις αλλά ήταν προγραμματισμένο για το τέταρτο τρίμηνο του 2019, φαίνεται ότι ακόμα και αυτό το πλάνο έχει ακυρωθεί.

Μπορεί το NBA live 19 να ήταν κατά πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς aλλά η αλήθεια είναι πως πρωταγωνιστής παραμένει η σειρά NBA 2K. Ο επίσημος λογαριασμός του NBA live στο Twitter αναφέρει πως η εταιρεία στοχεύει στο να φτιάξει κάτι νέο για την καινούργια γενιά κονσολών. Περισσότερες πληροφορίες Αναμένουμε το προσεχές διάστημα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 11:53 #244317 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic NBA Live 20
Το ESRB αξιολογεί το ακυρωθέν NBA Live 20
H EA Sports είχε δηλώσει ότι δεν θα το κυκλοφορήσει.


Τον Οκτώβριο του 2020, η EA Sports δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει το NBA Live 20 και αντ’ αυτού θα επικεντρωθεί στο να αναπτύξει ένα νέο video game με θέμα το μπάσκετ για τις next-gen κονσόλες.

Παρόλα αυτά το ESRB πρόσφατα αξιολόγησε το NBA Live 20 για τα PC, PS4, και Xbox One. Δεν υπήρχε καμία αναφορά σε next-gen κονσόλες. Αυτό είναι πολύ περίεργο, αφού το ESRB συνήθως αξιολογεί games τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του τελευταίου NBA Live:


Η σειρά του NBA Live έχει πολύπλοκη ιστορία. Το 2012, το NBA Live 13 ακυρώθηκε μόλις 6 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ωστόσο, δεν είδαμε ποτέ στοιχεία για το NBA Live 20, οπότε δε μπορούμε να ξέρουμε πόσο κοντά ήταν στην ολοκλήρωση της ανάπτυξής του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification