Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Reveil

23 May 2022 19:02 - 23 May 2022 19:05 #264434 by Μάνος Γρυπάρης
Η εταιρεία ανάπτυξης PixelSplit ανακοίνωσε το Reveil, ένα First-Person Horror Adventure, ψυχολογικού τρόμου.Το πρώτο τρέιλερ μας δείχνει ότι...βυθίζεστε σε έναν κόσμο, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα τσίρκο.

Οι developers ανέφεραν ότι: "Στον κόσμο αυτό τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης γίνονται ασαφή. Στο Reveil παίζετε ως Walter Thompson, ξυπνώντας σε μια σουρεαλιστική τοποθεσία, χωρίς να είστε σίγουροι για το που είναι η γυναίκα και η κόρη σας".


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2022 14:22 #264450 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Reveil
Reveil
Νέο First-Person Horror Adventure.

Η εταιρεία ανάπτυξης PixelSplit ανακοίνωσε το Reveil, ένα First-Person Horror Adventure, ψυχολογικού τρόμου.

Το πρώτο τρέιλερ μας δείχνει ότι...βυθίζεστε σε έναν κόσμο, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα τσίρκο. Οι developers ανέφεραν ότι: "Στον κόσμο αυτό τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης γίνονται ασαφή. Παίζετε ως Walter Thompson, ξυπνώντας σε μια σουρεαλιστική τοποθεσία, χωρίς να είστε σίγουροι για το που είναι η γυναίκα και η κόρη σας".Ο βασικός χαρακτήρας υποτίθεται ότι έχει εργαστεί στο παρελθόν ως σκηνοθέτης σε ένα τσίρκο. Αυτό το τσίρκο, που ονομάζεται Nelson Bro's Circus, φαίνεται να είναι το κύριο σκηνικό του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα βασίζεται σε puzzles και έχει αναπτυχθεί σε Unity. Δεν έχει οριστεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε το αν θα το δούμε στις κονσόλες. Το βίντεο αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει το 2023.

Δείτε το προφίλ του Reveil στο Steam .

Η Γερμανική PixelSplit  είχε αναπτύξει παλιότερα ένα 2D Roguelite με καρτουνίχτικους χαρακτήρες, το Deadly Days, το οποίο είχε να κάνει με zombie apocalypse.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification