Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Married with Children (1990, NES Retro game)

14 May 2022 00:59 #264220 by Μάνος Γρυπάρης
Η κωμική σειρά Married...With Children (Παντρεμένοι με Παιδιά) του καναλιού Fox (1987 - 1997), την οποία μάθαμε μέσω του ΑΝΤ1, είχε παγκόσμια απήχηση. Ωστόσο, αυτό που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει και σε video game και συγκεκριμένα για το NES.Εδώ μπορείτε να δείτε ένα gameplay video - demake. Δεν ήταν έτσι το παιχνίδι, απλά το έφτιαξε ένας YouTuber.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2022 04:11 #264259 by Nikos Georgopoulos
Married with Children (Παντρεμένοι με παιδιά): Retro NES game που δεν κυκλοφόρησε ποτέ
Αναπτυσσόταν μέχρι και το 1990.

Η κωμική σειρά Married...With Children (Παντρεμένοι με Παιδιά) του καναλιού Fox (1987 - 1997), την οποία μάθαμε μέσω του ΑΝΤ1, είχε παγκόσμια απήχηση. Ωστόσο, αυτό που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει και σε video game και συγκεκριμένα για το NES.

Η εταιρεία Sharedata είχε το παιχνίδι σε ανάπτυξη και σκόπευε να το κυκλοφορήσει, χωρίς όμως να έχει τα δικαιώματα. Το παιχνίδι είχε gameplay παρόμοιο με την σειρά Leisure Suit Larry, δηλαδή ήταν ένα Adventure "αυστηρά για ενήλικες", στο οποίο υποθέτουμε ότι θα υπήρχαν και...άφθονα σεξουαλικά υπονοούμενα, μιας και η σειρά είχε τρελό χιούμορ! Άραγε θα μπορούσατε να...κερατώσετε τον/την σύζυγο ή τον/την σύντροφό σας; Ποιος ξέρει.

Για το εν λόγω Adventure δεν υπάρχουν screenshots, καθώς η κεντρική εικόνα αυτού του άρθρου προέρχεται από ένα υποτιθέμενο gameplay video που κυκλοφορεί στο YouTube. Το παιχνίδι είχε αναφερθεί σε τεύχος του περιοδικού Game Player το 1990.

Η σειρά Married...with Children θα επιστρέψει ως animated σειρά, σύμφωνα με το Deadline και μάλιστα σε αυτή θα συμμετέχουν οι αρχικοί ηθοποιοί!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 May 2022 22:23 #264330 by Nikos Georgopoulos
Animated σειρά Married…with Children
Από τον executive producer του Family Guy με το αρχικό cast ηθοποιών.

Σύμφωνα με το Deadline , μία animated σειρά Married…with Children, με το αρχικό cast ηθοποιών βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Ο executive producer του Family Guy, Alex Carter θα γράψει την σειρά και θα εκτελέσει χρέη showrunner (αρχισεναριογράφου), ενώ πιθανά δίκτυα για να προβάλουν είναι τα Fox, Hulu και Peacock. Η αρχική σειρά διήρκησε 11 σεζόν από το 1987 ως το 1997 και πλέον είναι διαθέσιμη στα Hulu και Peacock στην Αμερική. Οι Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate και and David Faustino από την αρχική σειρά θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification